keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Yritys hyvä kymmenen!

Nyt on kyllä ukkelin kanssa yritetty jus niin ku kirjoissa sanotaan. Ja samalla linjalla jatketaan ;) Hirveesti mulla ei nyt oo vielä raportoitavaa, toivottavasti plussa humpsahtaisi tuossa parin viikon päästä. Sitte voisi alkaa raportoimaan oloa ja ihmettelemään kaiken maailman asioita, mitä en vielä saisi mietiskellä... kuten että jos nyt tullaan raskaaksi niin miten hoidetaan juhannus ku ollaan menossa kavereiden kanssa viettämään jussia eikä silloin oo musta vielä oikee aika kertoo?!? Ja sitte jos joutuu silloin kertoon niille kavereille, niin sittenhän pitää kertoo molempien vanhemmille, koska olis outoo kertoo kavereille mutta salata asia omilta vanhemmilta?!? Mun vanhemmat ainakin varmaan on niin innoissaan että! Mutta siis kuten sanottu NÄITÄ mun ei todellakaan pitäisi vielä miettiä! =)

Juu nyt pitäisi taas keskittyä töihin. Välillä on niitä päiviä ku surffailen netissä vauva- ja äitiyssivustoilla. Pystyn helposti parikin tuntia lukeen aiheesta ja katsella äitiysvaatteita...hups =)

Ihana aurinko kohta on jo kesä!!!!

2 kommenttia:

  1. Aatteleppa asiaa niin päin, että jos jotakin nyt jostain kumman syystä sattuisi ja raskaus keskeytyisi ennen aikojaan, on paljon helpompi kertoa suru-uutinen, jos on jo ollut tiedossa raskaus. Jos taas et olekkaan kertonut raskaudesta, niin joudut kertomaan että joo oltiin, mutta eipä olla enää.
    Näin ainakin minä asian pähkäilin, kun noista raskauksista ollaan ajoissa kerrottu. Eikä sitä uutista ole todellakaan helppo pitää sisällään =)

    VastaaPoista
  2. Niin sitä tuo ukkelikin yritti sanoo, ku rupesin jo varuiksi panikoimaan juhannusta. Tuo tuntuu hyvältä ajatukselta, mutta hassulta ku kaikki aina arvostelee niin kovin sellaisia, jotka kertovat vauva-uutisesta melko aikaisessa vaiheessa. Kiitos taas kannustavista sanosta! =)

    VastaaPoista