perjantai 2. heinäkuuta 2010

Synkkää

Nyt on sitte siellä varhaisultrassa käyty ja ei hyvältä näytä. Kohdussa näkyi hyvässä paikassa sikiöpussi, mutta ei merkkiäkään sikiöstä tai mistään muustakaan! Joko siis kehitys on pysähtynyt tai sitten hedelmöittyminen on tapahtunut melkein 2 viikkoa myöhemmin. Tuo eri ajankohta on melko epätodennäköistä, joten näyttää siltä, että meillä on mennyt raskaus kesken! Tuntuu niin pahalta, oon nyt itkeny siitä asti kun lääkäri kertoi tämän uutisen meille. Saatiin lähete vielä meidän oman sairaalaan, jonne pitää mennä käymään noin viikon kuluttua jolloin varmistuu, että missä mennään. Nyt on mahtavaa viettää lomaa tälläisessä epätietoisuudessa. jos siellä seuraavassa ultrassa ei näy kehitystä niin sitte vissiin jotain nappeja naamaan, jotta saadaan keskeytyny mollukka ulos.

Se joka suunnitteli raskauden on kyll niin idiootti!!!! Koko ajan pitää elää hirveessä epätietoisuudessa. Välillä saa hyviä uutisia, joista tule valtavan onnelliseksi ja sitten tulee hirveitä uutisia ja sieltä valtavan onnelisesta olotilasta on iso pudotus sinne surullisuuteen.

2 kommenttia:

  1. Voi ei :( Olen todella pahoillani teidän puolesta, en voi edes kuvitella, kuinka pahalta tuntuu. Toivon kuitenkin, että saisittekin vielä hyviä uutisia <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Elma! Valitettavasti emme saaneet hyviä uutisia. Nyt vaan uutta matoa koukkuun...
    Ihana helle-kesää sinulle! =)

    VastaaPoista