perjantai 1. heinäkuuta 2011

Kiirettä pitää!!!

Huhuijaa! Kyllä tuntuu ettei aika oikein riitä muuhunku vauvan tuijotteluun =) Nyt jos vihdoin Artun vedellessä sikeitä ehtisin vähän kirjoittaa kuulumisia. Meillä pulauttelu jatkuu edelleen aika pahana, oikeastaan se on viime päivinä pahentunut! Viime neuvolassa ei ollu painoa tullu tarpeeksi, joten pikkasen ollaan nyt annettu lisämaitoa ja kontrollipunnituksessa olikin sitten viikossa tullu painoa 220 grammaa.

Ukkeli on vielä ensi viikon töissä ja sitten vihdoin hänkin pääsee nauttimaan ihanasta kesästä. Ollaan varmaan aika paljon mökillä, tosin välillä tarvii tulla neuvolaan ja lääkärille käymään. Seuraava neuvola on 15.7 vähän jännitteeä, että miten tuo paino on nyt noussu. Artulla nyt siis pituutta noin 60 cm ja painoa 4685 g. Lisäksi meillä on heinäkuun lopulla se kontrolli käynti sairaalalla ja tutkitaan, että onko Artun kehitys normaalia. Mun mielestä kaikki vaikuttaa oikein hyvältä, ihania hymyjä ja nauruhihkumisia saan päivittäin katsella, kädet ja jalat vispaa ihan hulluna ja pääkin on alkanut pysymään menossa mukana :)

Meillä menee siis suurimmaksi osaksi hyvin, kovasti väsynyt mä olen edelleen ja surua aiheutti kun pikkusen paino ei ollut noussut. Nyt vielä kun saataisiin tuo pulauttelu aisoihin niin hyvä olisi.

Ihanaa aurinkoista viikonloppua kaikille!!!! =)

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla kuulumisia pitkästä aikaa!
    Mitenkäs tuon pulauttelun kanssa, oliko se refluksia? Meillähän pienellä on ollut refluksia ilman pulauttelua eli ruoka vain seilaa edes takaisin. Kurja vaiva. Toivottavasti teillä pian helpottaisi :)

    VastaaPoista
  2. Lääkärissä tosiaan käytiin, mutta suoraan ei hän sanonu että kyseessä olis refluksi. Arttu sai lääkettä nimeltä Primpera, mutta se vaan aiheutti valtavaa vatsan turpoamista ja kovaa kiukkua, joten jätettiin se pois. Pulauttelut siis jatkuu, mutta se vissiin kuuluu asiaan...Meillä kanssa osa on sellaista ruuan silaamista, eli kuulostaa siltä että Arttu märehtii monesti samat maidot!

    VastaaPoista