tiistai 9. maaliskuuta 2010

Hassua, pelottavaa, kummallista!

Nyt on sitte tosi toimiin ryhdytty! =) Oli tosi hassu olo kun päätös oli tehty ja ukkelikin oli täysillä mukana. Nyt vaan sitte yritän tehdä kaiken mahdollisimman rennosti, jotta en alkaisi stressaamaan asiaa ja siten mahdollisuudet raskaudesta varmaankin pienenee?
Oli aika ihanaa eilen kuulla tuolta rakkaalta ukkelilta ihanat järjen sanat, kun rupesin vähän jännittämään, että jos vauva tulee niin miten rahat riittää, hermot kestää, aika riittää.... yms. turhaa panikointia. Niin herra siihen, että kyllä kaikki muutkin pärjää ja varmasti sitten kun se oma vauva tulee, niin jännitys vauvan sopimisesta meidän elämään haihtuu!

Mä yritän koko ajan hillitä itseäni, etten uppoutuis ihan täysin vauva-haaveiluun, mutta se on kyllä hurjan vaikeeta. Varsinkin kun kevät tulla puksuttaa ja aurinko paistaa ja linnut laulaa ja ja... no on vaikeeta! =)

3 kommenttia:

 1. Ei se stressi siitä raskaaksi tulosta välttämättä vaikuta tuon taivaallista.
  Meillä on 4+2 muksua ja kyllä sen rahan ja ajan vaan jotenkin aina saa riittämään. Ja rakkauden. Sitä mietin silloin tokan kohdalla,ett voiko sitäkin rakastaa yhtä paljon? Ja kylläpä vaan voikin ja rakkautta riittää vielä neljännellekkin. Nyt tärppäillään viidettä =) Tahi seittemättä,miten sen sitten haluaa laskea.

  VastaaPoista
 2. Oi ihanaa..Itselläkin jo pientä kuumeilua ilmassa, nuoresta iästä huolimatta. Miehen kanssa ollaan jo puhuttu ja ajankohtaa mietitty. Pitää vain itse saattaa opiskeluja vähän pidemmälle, jotta voi sitten huoletta olla poissa kun tarvetta on :).

  Kevät ilma pistää kummasti vipinää hormoneihin

  VastaaPoista
 3. Etsiskelin kohtalotovereita, eli vauvakuumeen kourissa olevia.=) Oli mukava törmätä blogiisi, ehkä tulen piipahtamaan vielä useammankin kerran kurkkaamaan kuulumisia!
  Samassa veneessä siis ollaan, täällä myös vauvaprojekti kovaa vauhtia käynnistetty. =) Plussaonnea!

  -Satu

  VastaaPoista