tiistai 30. maaliskuuta 2010

Nasty flu!

Tyhmääkin tyhmempi flunssa sai niskaotteen minusta ja vietin sängynpohjalla yli viikon! =( siitä oli romantiikka kaukana! Mutta nyt alkaa taas elämä tuntumaan mukavammalta ja tuo ukkelikin jo uskaltaa halia ja pussailla ;) nyt oliskin otolliset hetket pikku jälkikasvun alullepanemiseen.
Toivottavasti nyt tärppäisi, tosin jos nyt tärppää niin vauvelihan syntyisi siinä joulun tienoilla...joo ehkä liian aikaista todellakin miettiä tuollaisia.

Mua ei muuten saisi päästää enää kirjakauppoihin, sillä poistun sieltä lähes aina uuden vauva / raskauskirjan kanssa :) mutta toisaalta pitäähän sitä aiheeseen tutustua hyvissä ajoin, jotta tietää et mihin sitä on oikein ryhtymässä. Tuntuu hassulta ostaa sellaisia kirjoja, ku aina sitä sitte pelkää et näkee just silloin jonku tutun. Edelleenkään en oo muille meidän yrityksestä kertonut, mutta valitettavasti ihmiset utelee aiheesta jatkuvasti! Se on todella ärsyttävää, ku en oikein keksi siihen mitään hyvää vastausta. Jos vaan myhäilen niin sehän tarkottaa sitä että joo yritetään. jos sanon että ei todellakaan olla hankkimassa vauvaa vielä niin sittenhän meidän raskaus olis muiden mielestä vahinko! Hankalaa, kun en haluis kertoo kellekkään vielä ku sitte porukka alkaa kyseleen, että joko tärppäs!

Mutta plussia ei siis oo näkyny, muuta ku telkkarissa. Jatkamme siis yrittämistä. Ja kaikille muille jotka elävät samanlaisia hetkiä niin tsemppiä ja voimia! Kohta on ihana kevät ja kesä ja silloinhan luonto on lisääntymisen suunnitellutkin :)

Aurinkoa ja ihanaa pääsiäistä kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti