keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Nyt kun tuo vauvakuume alkaa oleen sellainen pysyvä olotila niin ilmeisesti on aika hankkia uusi kuume... eli nyt on sitten iskenyt omakotitalokuume! Joo jälkikasvun lisäksi haaveilen iiiisosta omakotitalosta joka olis jossain vähän syrjemmässä, mutta kuitenkin niin, että pääsis helposti pk-seudulle, jossa valtaosa sukulaisista ja ystävistä asustaa. Olis ihanaa jos voisi järjestää isoja juhlia, niin että vierailla olisi mahdollisuus jäädä yöksi, jos siltä tuntuu. Pihalle pitäisi tietty saada palju ja puulämmitteinen iso sauna :) myös iso terassi ja grilli on ihan must!
Sen talon pitäisi olla mielellään yksi kerroksinen ja takka ja leivinuuni pitää myös löytyä. Keittiössä voisi olla sellainen saarreke ja isot ikkunat pihalle, jotta voi lapsia pitää silmällä, kun leipoo leipää siinä leivinuunissa tietty!
Tälläistä haaveilua täällä. Onneksi kesälomaan ei oo pitkä aika ja sitte voi mökkeillä oikein toden teolla ja istua saunassa ja uida niin paljon ku sielu sietää.
Onhan meidän rivarissakin kiva asustaa, varsinkin kun mun rakkaat pionit kukkii ihan kohta. Siinä on maailman kaunein kukka!!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti