tiistai 1. kesäkuuta 2010

Vauvakuumetta!

Niin eipä ole minun vauvakuume mihinkään laantunut. Päinvastoin sehän kasvaa koko ajan, en kyllä olisi uskonut että tunne vaan lisääntyy, mutta näin nyt on päässyt käymään. =)
Eilen illalla oli taas niin herkkä hetki, kun tuo rakas ukkeli raahautui venyneen työpäivän jälkeen illalla kotiin ja minä olin jo sängyssä lukemassa, ilmotti hän, että vielä pitää ryhtyä sänkyhommiin (kun sulla on se ovulaatio...:)! Niin se vauvakuume taitaa olla todella tarttuvaa sorttia...;) Nyt vaan sitten odotellaan josko se meidän odotus oikeesti jo alkaisi. Eilen kyllä vannoin, että jos nyt ei tärppää niin rupeen nukkumaanki jalat kohti kattoa! Eilen maltoin olla suunnilleen 20 minuuttia sängyssä silleen, että jalat nojas seinään ja lantion alla oli tyyny, mutta sitte alko oleen jaloissa aika outo tunne, ku veri ei enää kunnolla kirtäny! Joo nyt todella otetaan kovat aseet käyttöön. Ovulaatiotestikin käytiin ostamass (Ukkelin ehdotus?!?) ja kyllä siitä hymynaama tuli ihan just silloin ku pitikin.
Kesä loma onneksi lähestyy kovaa vauhtia. Tekisi mieli alkaa laskeen päiviä lomaan, mutta töissä on aikamoista haipakkaa just nyt, joten ehkä jaksan vielä hetken keskittyä töihin ja muutaman viikon päästä juhannuksen kautta loma! Ihanaa!!! Ja hei aurinko paistaa!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti