keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Kuulumisia

Heipä hei pitkästä aikaa! Kiirettä pitää ja päivät menee yhdessä hujauksessa. Mitään kummallisempaa ei oo tapahtunu. Edelleen tutustutaan meidän uuteen perheenjäseneen. Ja aivan ihana tapaus hän on. Meillä kärsitään edelleen mahavaivoista ja kovasta puklauksesta!

Ensi viikolla on neuvola ja lääkäri sekä Hemppa että minä päästään tarkistuksen. Ihanaa että mun lopputarkastus vihdoin on, sillä en malta odottaa lupaa alkaa hieman urheilemaan. Taidan mennä heti zumbaamaan, kunhan vaan saan siihen lääkäriltä luvan! =)

Hemppa on kovin kiinnostunut kaikesta värikkäästä ja silmät suurina hän tutkailee ympäristöä. Vielä ei ole sellaista selkeää hymyä nähty, mutta hymyn tapaisia kyllä. Ollaan käyty aika paljon jo joka paikassa, kuten mökillä, vauvakahvilassa, kavereilla ja kerran ostoskeskuksessa (joka oli kyllä iso virhe)

Joka ilta mä päätän, että nyt haetaan jotain rytmiä meidän päivään, mutta sitten taas päivä vaan jotenki hujahtaa ja ollaanki tehty ihan mitä sattuu.... Hemppa on kovin kiintynyt mun syliin, eikä meinaa nukahtaa muualle kun siihen. Toivottavasti tästä ei tuu ongelmia meille!

Kastejuhlaan on vielä kaksi viikkoa, hyvä niin sillä emme ole vieläkään keksineet nimeä. Hemmo on vaan niin Hemmon näköinen ;)

Blogia on siis tarkoitus jatkaa ja heti kun saadaan meidän päiviin joku rytmi niin mahdutan siihen hetken blogille!!! Palataan! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti