lauantai 7. toukokuuta 2011

1 kk

Huh huijaa! Pikkasen pitää kiirettä, siksi siis en ole blogiin aikoihin kirjoitellu. Mutta meillä menee ihan hyvin, mahavaivoista kärsitään ja pukluista, mutta muuten alkaa jo hommat luistamaan. Ukkeli on tän viikon ollu töissä ja me ollaan Hempan kanssa yritety päästä jonkinlaiseen rytmiin, mutta vielä mennään aika fiiliksen mukaan. Yöt on melko katkonaisia. Syöttöjä yöllä on suunnilleen klo: 12, 4, ja 6 mutta noiden välit on aika rauhattomia varsinkin aamuyöstä!

Hemmo on tosi huono röyhtäilemään ja siksi varmaan vatsavaivoja onkin aika paljon. Ollaan annettu Rela-tippoja, Cuplatonea ja D-vitamiinia. Lisäksi ollaan jouduttu aikapaljon laittaan nenään keittosuolatippoja, kun Hemmo puklaa nenästä niin paljon et se on koko ajan ihan tukossa, myös nenäfriida on jatkuvassa käytössä kun ollaan jouduttu niitä maitoknöllejä imeen sielt nenästä pois!

Tänään sain ihan päättömän idean ja lähdin Hempan kanssa Jumboon!!!!! Siis maailman huonoin idea!!!! Oli tuskasen kuuma, paljon ihmisiä ja Hemmo ei todellakaan tykänny. Tultiin kotiin aika nopeesti.

Huomista odotan innolla onhan mun eka äitienpäivä :)

2 kommenttia:

  1. Pulautteleeko Hemmo heti syönnin jälkeen vai tuleeko pulautteluja vielä 1-2 tuntia syönnin jälkeenkin? Meillä täällä Pikku Neitiä vaivaa kans runsas pulauttelu, heti ja 1-2tuntia syönnin jälkeen... ja koliikki, voi pientä:-/ Vielä ei ole oikein apuja löytynyt, tuntuu, että kaikkea ollaan kokeiltu...

    Oliko sun ensimmäinen Äitienpäivä millainen?:-)

    VastaaPoista
  2. Pulauttelua tulee heti ruokailun jälkeen ja vielä just parin tunninkin päästä!!! Meillä varmaan myös lievää koliikkia, kun iltasella vatsanväänteet pahenee, mutta vielä ei oo ihan kauheita raivareita onneksi ollu!
    Mun eka äitienpäivä meni sukujuhlissa, joten ei ollu ihan sellainen kun olin ajatellu ekan äippäpäivän olevan, mutta aamu oli kuitenkin ihana. Sain hierontalahjakortin ja kolme tuntia nukkumisaikaa, kun ukkeli hoivas Hemppaa! =)

    VastaaPoista