keskiviikko 17. elokuuta 2011

Pitkästäaikaa

Tervehdys pitkästäaikaa! Kesä on hurahtanut hurjaa vauhtia, onneksi sitä on vielä vähän jäljellä! Ollaan oltu mökkeilemässä melkein koko kesä, välillä käyty pyörähtämässä kotona. On ollut ihanaa kun ollaan oltu koko perhe yhdessä. Ukkelikin oli ruhtinaallisella kuuden viikon kesälomalla.

Vielä ollaan muutama päivä mökillä ja sitten paluu arkeen ja syksyn kuvioihin, jotka pitää sisällään muskaria, vauvakahvilaa, vauvajumppaa ja vauvauintia =) noista jumppa, muskari ja uinti on sellaisia joihin ollaan ilmottauduttu / ilmottaudutaan. Tänään olikin jo eka muskari kerta ja oli ihan super hauskaa. Poika oli tosi kiltisti koko ajan, vaikka pikkusella tuli kakat melkein heti kun alettiin laulaa! Meillä on ollu sellaista kakkapihtailua, niin että saattaa tulla viidenkin päivän taukoja ja sitten alkaa kovasti jo kiukuttamaan ja mahaan ihan selvästi sattuu!

Toissapäivänä oli 4kk neuvola ja lääkäri ja kaikki oli oikein hyvin painoa on tällä hetkellä 5755g ja pituutta 65cm hoikka poika edelleen, mutta ihan hyvin pysyy siinä omalla käyrällä. Toissapäivänä alettiin myös maistelemaan kiinteitä ja ekana vuorossa oli peruna. Pieni määrä kerrallaan ollaan aloitettu ja aina tuo peruna saa saman vastaanoton, eli hirveät yökötyksen väristykset ja irvistelyt! Ihan kiltisti se alas menee, mutta ilmeestä päätellen ei oo mitään herkkua. Ens viikolla taidetaan kokeilla bataattia.

Nyt kun syksy alkaa ja oon päivittäin netin ääressä, niin ehkä tekstejäkin alkaisi taas tulla tiuhempaan! Mutta nyt nauttimaan viimeisistä "loma" päivistä, sillä maanantaina loppuu ukkelin loma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti