torstai 25. elokuuta 2011

Toinen hääpäivä

Meillä lähestyy toinen hääpäivä ja suunnitteilla olis, että mentäis romanttisesti kahdestaan ravintolaan syömään ja poika menis hoitoon mun veljelle. Nyt sitte eilen keksin, että olis kiva yllättää ukkeli heittämällä tuohon illallisen päätteeksi hotelliyöpyminen... ukkeli eilen ehdotti, että otettaisko hotelli, niin voidaan juoda molemmat viiniä ruuan kanssa. Mä siihen sitte heti ai että oltais pikkusesta erossa yö, no EI TODELLAKAAN ;) mutta tarkemmin mietittyä sehän olis aika ihanaa, mentäis illalla syömään, niin että pikkunen olis siitä sitte melkein heti menossa nukkumaan ja aamulla haettais pikkunen hoidosta. Tässä on toki tuo syöttämis probleema, tai siis eihän se vissiin oikeesti oo ongelma, mutta mä pystyn saamaan siitä ongelman.

Nyt jo jotkut yöt on menny lisämaidolla, joten imetys hiipuu päivä päivältä, joten ehkä yksi yö korvikemaidolla ei oo niin kauheeta...eihän? No mutta hotellin ajattelin varata sieltä missä me oltiin hää yö :) eli ihanasta Hotelli Havenista. Tämä hotelli on siis Helsingissä ja sieltä sitten vaikka Ravintola Katsomosta pöytä (siellä kun sattuu oleen espanja viikot silloin) ja sangria ja tapakset on ihan lempparii!

No mulla on tässä nyt muutama viikko aikaa pähkäillä, et pystynkö oleen erossa pikkusesta!

Muuten meillä menee ihan hyvin, kovasti pikkunen on räkänen ja köhänen edelleen. Huomenna mennään käymään lääkärissä, kun tuo tauti on jo kestänyt yli viikon! Kiinetitä maistellaan edelleen viime viikolla meni perunaa, se oli ihan yök ja tällä viikola menee bataattia ja se tuntuu olevan ihan yhtä yök!!! Pikkunen on selvästi päättäny kasvaa, sillä herralla on aivan kamala nälkä koko ajan.

Imetyksestä vielä, että välillä se menee tosi hyvin, ilman huutua ja ilman lisämaitoa, mutta välillä (usein!!!) tissi ei kelpaa ollenkaan ja mennään suoraan korvikepullolle ja sen pikkunen imaseekin hetkessä ja tuntuu, että kaverilla on vaan koko ajan aivan sairas nälkä! Toivottavasti hän alkais pikkuhiljaa kelpuuttamaan noita kiinteitä niin ehkä se nälkäkin helpottais :) ens viikolla vois kokeilla banaania!

3 kommenttia:

 1. Siis jos teillä on esim. isovanhemmat jotka hoitaa pientä niin ehdottomasti viettäkää rentouttava ilta ja yö ja nauttikaa viinistä :) Ei lapsi yhdessä yössä korvikkeesta pilalle mene :)

  VastaaPoista
 2. =) kiitos titti rohkaisusta! Meillä on ihan super hyvät hoitajat ja se kyllä helpottaa kummasti hoitoon viemistä! Hoitajina toimii siis mun veli ja hänen ihana vaimo, heillä on myös kaksi ihanaa lasta, joten tää on vaan mun omasta päästä kiinni! ;)

  VastaaPoista
 3. Eihän ne kiinteet mitään herkkua alkuun ole. Olen ainakin ite huomannu että kun tarjoo yhtä ainoaa makua joka päivä viikon ajan, se alkaa maistua. Sitten otetaan taas uusi maku. Niitä on sitten helppo rueta vuorottelemaan.

  Kyllähän sinä ilman muuta vietät hääpäiväyön ilman mukeloa, kerkiithän tuota taas nuuskutella vuoden ennen seuraavaa hääpäivää =) Ja nuo hoitohommat on muutenkin ihan fiksua alottaa ennen sitä vierastuskautta. Olis edes pari sellasta immeistä jotka on pienelle ihmiselle tuttuja ja tarpeen vaatiessa sitten löytyy hoitopaikka kivutta ja huudoitta.

  VastaaPoista