torstai 1. syyskuuta 2011

Nukutaan

Taas on unirytmi, ainakin hetkellisesti muuttunut! Meillä siis palattiin siihen puoli ysiltä / ysiltä nukkumaan, neljältä syömis herätys, ja noin puoli kahdeksalta toinen syöminen ja vielä pikkuinen jatkaa unia senkin jälkeen =)

On kyllä hassua, että nyt kun oon saanu nukkua jo neljään asti, niin olo on siltii ihan yhtä väsyny???? Ehkä jopa väsyneempi??? Uskon että muutoksen yöhön teki flunssan parantuminen ja ilta VELLI!!!! Sitä annettiin noin 50ml ja heti tyyppi nukkuu monta tuntia pidempään kuin ennen! Voiko tuollainen velli muka olla niin täyttävää? Velliksi valittiin maissivelli ja on kyllä toistaiseksi ollut toimivaa tavaraa!

Lisää makujakin on tullut pojun lautaselle, luumusosetta, porkkanaa ja pari päivää ollaan annettu persikkasosetta ja se näyttää olevan MAAILMAN parasta! Pikkunen on suu auki kun linnunpoikanen, heti kun vaan näkeekin sosepurkin :) aika söpönen!

Tänään meillä onkin "vapaa päivä". Eilen oltiin muskarissa, tiistaina vauvajumpassa ja maanantaina seurakunnan kerhossa. Kävin muuten eilen leffassa ihan vaan kaverin kanssa ja oli aika ihanaa. Leffa oli just sopivaa hömppää Bad teacher. Parasta oli ehkä kuitenkin se kun saattoi luukuttaa musaa täysillä autossa :) olin jo unohtanu, että miten kivaa on kuunnella musaa kovalla ja laulaa mukana :)

1 kommentti:

  1. Meilläkin maissivelli paransi aikanaan öitä. Vaikka eihän siinä kaloreita ole enemmän kuin maidossakaan, mutta olisko se sitten sen verran paksumpaa, että sulaa vähän hitaammin ja pitää siksi vatsan täyden tuntuisena pidempään? Kiva, että ootte päässeet harrastuksiin :)

    VastaaPoista