torstai 15. syyskuuta 2011

Pöristellään!

Pikkuinen on oppinut pöristelemään huulilla! On aika huvittavaa kuunnella ku tyyppi pöristelee melkein koko ajan! (myös silloin kun suussa on soseita) Eilen saatiin neuvolassa lisää rokotteita :( ja kuumehan niistä taas nousi ja se rotarokote on pistäny pikkuisen pakin taas ihan sekaisin (kohta meen vaihtamaan jo kolmatta kakka vaippaa)

Painoa ja pituutta oli tullu huimasti lisää...reisiin on varmaan kaikki massa kertyny! Elokuussa paino oli 5755g ja nyt 7025g!!!!! Hirveesti! Pituus oli elokuussa 64,5cm ja nyt 68,5cm!!! Heti tuli huono omatunto, oonko nyt sitte syöttäny pikkusta liikaa?!???? Korvatulehdus oli parantunut, mutta pulauttelu oikeastaan pahentunut. Tänään yksityinen lääkäri, jolla ollaan käyty korvatulehduksen takia soittaa ja kyselee painon kehitystä. Hän oli melko huolissaan pulauttelun lisääntymisestä!

Eilen nousi kuume rokotteista ja yö oli aikamoista hyörimistä. Ei olikeastaan itkuista ollut, mutta vallan levotonta muuten. Illalla annettiin suppo ja viiden aikaan yöllä annoin toisen, ku pikkunen oli ihan sekavan olinen. Hän vaan pöristeli ja inisi =( reppana!!!

1 kommentti:

  1. No ei poika liian suurelta kuulosta! saman pituinen kuin meidän jässikkä 6kk neuvolassa mutta melkein kilon kevyempi ;)

    VastaaPoista