torstai 1. joulukuuta 2011

On niin kiire että....

Juu tässä sitä kuvitellaan, että on niin kiire ettei edes blogia ehdi kirjoittamaa! Meillä siis elellään aika perus vauva-arkea, mitä nyt pienet flunssat sitä tulee välillä häiriköimään, mutta muuten mennään aika vakiintuneella rytmillä. Herra nukkuu yöt jo ilman maitoa, välillä kaipailee tuttia, mutta muuten yöt on rauhottunu ihanasti (paitsi nyt ku hampaat tulee ja flunssa vaivaa)

Aamulla herätään siinä 7-8 aikoihin syödään puuroa ja sosetta, sitten leikitään pari tuntia ja 10 olis sitte ekat päikkärit. Päikkärit kestää 1-2 tuntia. Sitten syödäänkin jo lounasta ja taas leikitään ja harjotellaan liikkumista muutama tunti tokat päikkärit onkin kahden kolmen aikoihin ja kestää 1-2 tuntia. Sitte olis päivällisen aika ja loppu päivä sitte yritetään keksiä tekemistä ettei herra kyllästy ;) iltaunille painutaan siinä puoli kahdeksan aikoihin.

Uutena haasteena on tullut se, että herra ei suostu juomaan tuttipullosta mitään! Eikä nokka mukista ja hörppyyttäminen ei onnistu, kun pikkuinen haluis vaan purra sitä mukin reunaa! Nyt on menny jo kaksi päivää niin että oon puuroihin ja soseisiin laittanu maitoa niin paljon ku vaan pystyy silleen, että sen pystyy vielä lusikalla syöttämään! Onko joku törmänny samaan ongelmaan? Olisko jotain vinkkejä, ettäö miten sais tuon jäpikän taas juomaan!?? Ennen tuttipullo oli siis ihan paras ja maidosta ei oikeestaan koskaan kieltäydytty, oon siis aika neuvoton! Neuvolaanki soitin ja yritin kysellä apua, mutta eihän sieltä taaskaan tullu mitään hyödyllistä apua!

Mitäs muuta.... no me ollaan nyt sitte muuttamassa :) ollaan melkein jo ostettu IIIHANA omakotitalo ja oma kämppäkin on jo myyty! Taisin joskus kirjoitella tänne, että kova omakotitalo kuume vaivaa ja nyt se on sitte saatu hoidettua asian mukaisilla lääkkeillä ;)
Tammikuun lopulla viimeistään ollaankin sitte uudessa kodissa. En malttais odottaa.

Vielä piti kirjoittaa tuon pikku herran hampaista. Eli alas on kasvanut jo kaksi kunnon hammasta (joilla saa ihanasti purtua vaikka äidin nenää) ja nyt on ylöskin puhjennut hampaita, ainakin yksi on jo kunnolla tullu ikenen läpi ja kolme muuta pilkottaa valkoisina pisteinä ikenessä! Hurjaa miten aika menee niin nopeesti!

No nyt ei kerkii muuta, kun kutsu huuto jo kuuluu! Heippa!

2 kommenttia:

  1. Onnea asuntokaupoista! ja tsemppiä muuttoon :)
    En muista imetätkö vielä, vai pitäisikö kaikki maito mennä pullosta? Meillä siis poika teki tällä viikolla isälleen tenän, eikä huolinut pulloa. Mutta mä imetän vielä, joten sinänsä se ei ollut katastrofi. Mutta mä yhdistin pullokieltäytymisen hampaiden tuloon ja toivon, että kunhan toi toinen yläetuhammas tulee läpi, niin taas kelpaisi pullokin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) En enää imetä, pelkällä pullolla on menty jo noin 2 kuukautta, ja tosiaan nyt aivan yllättäen herra päätti kieltäytyä juomisesta! Toivottavasti meilläkin johtuis hampaista, sillä tää on aika hankalaa! =)

    VastaaPoista