sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Nytkö tärppää?Tässä kierrossa ollaan oltu oikein aktiivisia meidän vauvaprojektin suhteen ja tuloksia odotellaan... ens viikon lopulla olisi sitten aika odotella plussaa. Jotenkin en jaksa uskoa että vielä tärppäisi, kun kaikki tuntuu puhuvan että vuosi on sellainen normi yritysaika nykyään?! no kyllähän mä tiedän että jokaisen kohdalla tuo yritysaika on yksilöllinen ja voisihan sitä tulla raskaaksi vaikka heti ekasta laakista, mutta kovasti yritän hillitä itseäni. Helposti rupeen nyt jo miettimään, että mitä sitte ku se plussa vihdoin tulee. Millainen olo sitten on? Tuleekohan mulle pahoinvointia, kelle kerrotaan eka ja milloin?

Tuo rakas ukkeli kovasti yrittää sanoa, että noita asioita pitäisi alkaa miettimään vasta sitte ku se plussa on tulla tupsahtanu siihe tikkuun ja sitteki vasta kun raskaus on hyvässä vauhdissa...joo joo kyllähän mäkin yritän tuota hokea itselleni, mutta en oikein voi itselleni mitään :) Nyt ajatukset tuntuvat villiintyvän ihan vallan kun on noin ihana aurinkoinen sää ja linnut laulaa ja luonto alkaa vihertämään, ihanaa!!! Mutta nyt ei mulla siis vielä mitään mullistavia uutisia, ehkä sit ensi viikolla!
2 kommenttia:

  1. Pillereiden jälkeen meni mulla ainakin vuosi ennen ku tuo eka tärppäs. Sen jälkeen ei oo tarvinnu ku kuivattaa alushousut samalla narulla =)

    VastaaPoista
  2. =) mulla jäi pillerit jo yli vuosi sitten pois, halusin pitää taukoa, kun niitä oli jo yli kymmenen vuotta tultu nappailtua! Joten sen puoleen pitäisi hormoonit olla mallillaan!

    VastaaPoista