keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Kevättä rinnassa!

Aivan ihanaa, että aurinko paistaa ja ulkona näyttää keväisemmältä... jos tuota lumen määrää ei oteta huomioon =)

Tää on jotenkin hassua aikaa. Oikeesti on vielä aika epätodennäköstä, että meillä raskaustesti näyttäisi plussaa, mutta silti mä ajattelen asiaa melkein koko ajan. Vähän niinku lottovoitto. Tää "lottovoitto" on kuitenki vissiin vähän todennäkösempi voittaa!

Vähän tyhmiä juttujakin pyörii mielessä, kuten että mitä reissuja voi kesäksi järkkää, ku jos vaikka onki raskaana silloin eikä pystykkää matkustaan tai on niin pahoinvoiva, että ei kykene tekeen mitään. Ihan tyhmää miettiä tuollaisia, mutta niin se mun mieli nyt toimii hassut ajatukset pyörii päässä ja keskittyminen muihin asioihin on himena vaikeaa.

Eilen oli taas sellainen ihana hetki ukkelin kanssa, että meinasin pillahtaa itkuun. Oltiin kotona ja mietittiin iänikuisia sisustus juttuja. ja siinä pohdinnan lomassa ukkeli sano jotain tyyliin - tähän tulee sitte se vauvan sänky... =) ihana ukkeli!!!4 kommenttia:

 1. Miksi sinä haluat lapsen?

  Tiesitkö että ihmisiä on jo nyt tällä pallolla aivan liikaa ja jokainen lisää on pahasta. Mikä on sinun oikeutuksesi uudelle luonnonvaroja tuhlaavalle länsimaalaiselle?

  VastaaPoista
 2. Aika karmee kommentti, Suvi. Kai jokainen saa haluta lapsen sen kummemmin selittelemättä toisille halujaan. Varsinkaan täysin tuntemattomille.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Minttu! =)
  Enpäs ollut ajatellut blogini herättävän näin negatiivisia tunteita joissain!?!
  Aurinkoa silti kaikille luonnonvaroja tuhlaaville maapallon asukeille!!!!

  VastaaPoista
 4. Mikä ihmeen kommentti Suvilta? Omaan arvoonsa kaikki tuollaiset.

  VastaaPoista