keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Pohdintaa...

Kuume senku jyllää ja ukkeliki alkaa lämmetä päivä päivältä enemmän. =) Nyt onkin sitte sopiva aka alkaa pähkäillä jos ja jos ja kun.... siis jos vaikka pikku asukki asettuu masuun joskus kesällä ja työpaikassa olis syksyllä tulossa muutoksia jotka vaikuttaa muhun ja mun uraan...niin mitä pitää tehdä, pitääkö mun kertoa heti työpaikalla, että en oo käytettävissä ens vuonna vai käydä kaikki mulle tarjotut koulutukset ja sitte ku on tolleen ulkoisesti mahdotonta piilotella vauvaa, niin kerronki et hups olin unohtanu mainita et jäänki äippälomalle tässä parin kuukauden päästä!

Niin et mitä ihmettä! Kuka mulle kertoo et mikä on paras tapa. Haluisin olla silleen lojaali duunia kohtaan et kertoisin sit jos jotain kerrottavaa joskus tulee, mutta en haluu et se vaikuttaa mun tulevaisuuden näkymiin töissä. Joo tiedän, et raskaus ei oo työnantajalle syy johon vois nojautua jos ns. ylennys ei tuukkaan, mutta silti vaikuttaa hurjan hankalalta!!!

Joo tää on niin mun tapasta pohtia ja ressaa tällaisista asioista jotka ei tosiaan oo vielä tapahtumassa. Jos nyt eka sais sinne masuun sen asukin, niin voi sitte alkaa ressaan oikeesti! =)

1 kommentti:

  1. Heippa!! Arvelinpa hypätä mukaan matkaasi. Katellaan kuin käy =)

    VastaaPoista