tiistai 23. helmikuuta 2010

Vitamiineja ja valmistautumista

Niin meidän aamiaispöytään on tupsahtanut monivitamiinipurkki, jonka etikettiä koristaa ihana pallomaha. Nyt oon siis jo alkanut valmistautumaan raskauden yrittämisen alottamiseen... onpas todella typerä lause! Mutta siis joo tuo minun ihana ukkeli on nyt täysin suostunut vauvaprojektin aloittamiseen, tai näin ainakin tulkitsen kun ei se halua käyttää mitää suojausta =)

Myös urheilu on alkanut maistua todella paljon, yleensä töistä tullessa lösähdän sohvalle ja siitä sitte liikuin korkeintaan jääkaapille, mutta nyt on toisin töistä suuntaankin suoraan salille tai jumppaan. Hyvä minä, vielä kun jotain tuloksia alkais näkyä niin olis tosi jees!

Näillä vitamiineilla pyrin siis takaamaan sen kuuluisan foolihapon riittävän saannin ja eipä kai ne muutkaan vitamiinit pahitteeksi ole. Urheilulla tavoittelen hoikempaa olemusta, kunnon kasvamista ja niiden olemattomien syvien lihasten löytymistä!

Jänskää tästä tää homma oikeesti lähtee käyntiin. En ookkaan enää yksin näiden mun haaveilujen kanssa vaan nyt ollaan tosimielellä liikkellä...vähän ehkä yllätti, että tuo ukkeli lämpes näinkin nopeesti vauvatehtailulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti