sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

RV 4+0


Kyllä! Meille on ilmestynyt raskaustestiin plussa!!!! Tehtiin testi eilen aamulla ja tuntui ja tuntuu edelleen tosi uskomattomalta ja epätodelliselta. Kaikkialla toitotetaan, että jos testi näyttää plussaa niin sitten on varmasti raskaana... taidetaan silti tehdä uusi testi kohta.
Mua on kyll väsyttänyt ihan valtavasti viimeisten parin viikon aikana ja mahassa on hassu tunne.

Eilen kaikki tuntu jotenki niin ihanalta ja kävin tuijottelemassa testin tulosta pitkin pävää. Tänään on jo sellainen olo, että kuvittelinko koko jutun! Täytyy ehkä lähtee apteekkiin käymään.

Kohta onneksi alkaa loma, mutta ennen lomaa olisi yksi työjuttu jossa pitäisi edstaa firmaa pirteänä ja mahdollisesti nautiskella muutama lasi viiniä. Mites mä siitä selviän, ku tuntuu että kaikki arvaa jos vaan sanon, että en haluu juoda. Enkä tosiaankaan halua töissä kertoo ku kaikki on niin alussa vielä. Onko kellään vinkkiä, että mitä keksisin tekosyyksi?
Ihanaa sunnuntaita kaikille, me lähdetään apteekkiin nyt :)

2 kommenttia:

 1. Onnea onnea onnea =)

  Se epätodellinen tunne tulee säilymään ensimmäiseen ultraan asti. Neuvolan kauttahan sitten pääset siihen alkuraskauden ultraan, olikohan viikoilla 10-12, mutta eihän kukaan pakota sinua odottamaan siihen asti =) Yksityisellä puolella pääsee sinne melkein heti ja raskaus konkretisoituu ihan erilailla.

  Hankala mennä sanomaan tuohon firman juhlaan mitään. Onko se pakollinen? Jos sinulla vaikka uusisi se flunssa?

  Teillekkin sitten tullee helmivauva. Meillä viivoja tuli kaksi jo männä viikolla ja nyt taitaa olla viikot 5+6. Mennään sitten rintarinnan näitten helmivauvojen kanssa, sinä ensimmäisen ja minä viimeisen. Sylin täydeltä onnea vielä kerran.

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon! Tää on kyllä niiiin hassua! :)
  Tuo työjuttu on tavallaan kyll pakollinen...tosin jos oon silloin kipee niin enhän sitten voi osallistua!
  Tuo helmivauva osuu kyllä niin hyvin, sillä ollaan mietitty, että jos meille joskus tyttö tulee niin toiseksi nimeksi valitaan Helmi! =) Ja onnittelut myös teidän plussasta!!!!

  VastaaPoista