keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

RV 4+3


No niin nyt on sitten eka neuvola varattu. Ja varhaisultra yksityiselle. Molempiin on huuuurjan pitkä aika! Tuo ultra on RV 6+5 ja eka neuvola RV 8+2. Ihan hirmu pitkä aika pitää odottaa ja jännitää, että onko siellä masussa joku ja onko sillä jollakin kaikki hyvin ja onko se joku ihan oikeessa paikassa!!!

Neuvolan täti vaikutti oikein mukavalta ja ystävälliseltä. Tosin ensimmäinen käyntini ei ole hänellä, sillä silloin on ylläri ylläri hänen kesäloma. Mutta sitten toka neuvola (jos sinne asti päästään) niin on tällä mun omalla tädillä :)

Mä muistan ku kummastein lukiessani muiden blogeja sitä kun alkuraskaudesta naiset valitti, että kun pelottaa, että kaikki ei oo kohdallaan ku ei oo mitään raskausoireita. (Kuka hullu toivoo pahoinvointia ja kipeitä rintoja?!?) Niin no nyt ymmärrän ihan täysin! Jotku oireethan olis ihan kiva! Joo kyllähän se raskaustestin raskaan teksti oli ihana, mutta nyt kun sekin on menny pois näytöstä niin eihän tää raskaus tunnu missään. Siis oonkohan mä ees raskaana??? Taisin kuvitella koko jutun, tai taisin toivoa sitä niin kovin, että sain hormoonitkin ihan sekaisin...;) Vielä siis kaksi ja puoli viikkoa voin kehitellä näitä hullunkurisia ajatuksia ja sitten toivottavasti kuulemme ihanan pienen täydellisen sydämen sykkeen!
No sitä ja lomaa odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti