perjantai 29. lokakuuta 2010

Eka vaate hankittu!

Eilen käytiin ukkelin kanssa "pyörähtämässä" Jumbossa...oikeesti tarkoitus oli vaan kävästä nopeesti H&M:llä ja ostaa jotkut mukavat vaatteet, jotka ei purista, mutta aikaa jotenkin vaan kului ja oltiinkin shoppailemassa yli 3 tuntia hups! (ukkeli kesti mukisematta, ihana)
Ostin yhdet äippähousut, yhden äippäaluspaidan, yhden äippätpaidan, normi hihattoman topin ja maailman hienoimmat talvikengät!!! Niin ja tärkein, masukille ostettiin eka vaate! Sellainen super söpö Barba-Pörrö veluuripuku! Se on niin ihana, ukkelikin silitteli sitä tänä aamuna :)

Siellä Hennesillä mulla meinas mopo ihan vallan karata, ja olisin voinu ostaa kaikki vauvojen vaatteet sieltä. Oli vaan kertakaikkiaan niin ihania! Mun ei kannata varmaan mennä sinne uudestaan, koska en pysty hillitsemään itseäni. Kunhan saadaan tuo Masukin huone kuntoon, niin sitte voin mennä Hennesille uudestaan!

Eilen illalla olikin sitte ihan kauhee olo, ku suoraan töistä sinne Jumboon mentiin ja pyörittiin siellä se kolme tuntia ja vielä kotimatka, niin ihan poikkihan mä olin ja syöminenkin oli unohtunu! Kun päästiin kotiin, niin mulla tuli taas kauheen paha olo ja mieletön väsymys! Aamulla onneksi olo oli kohentunut ja vaan väsymys oli jäljellä.

Onneksi on viikonloppu, tosin ei tarvi levätä, sillä huomenna kahdet synttärit ja sunnuntaina yhdet! Niin ja kai niitä koulujuttujakin pitäisi tehdä! Huoh, Mitenhän jaksan! Mutta silti, ihanaa että on viikonloppu!!!

Huippu viikonloppua teille kaikille!!! :)

1 kommentti:

  1. Hyvin olet kyllä pystynyt hllitsemään ostoshaluja! Meillä oli kaappi täynnä vauvanvaatteita jo ennen kuin se oli edes tulossa! Vähän vaan oltiin innoissamme ajatuksesta, että vielä joskus meitä on enemmän kuin 2 :DD

    VastaaPoista