tiistai 22. maaliskuuta 2011

Suihkuttelua

Sunnuntaina mulle oli järkätty yllätys vauvajuhlat =) oli ihanaa, kaikki rakkaat ystävät ja sukulaiset oli kerääntyneet yllättämään mut. Syötiin hyvin ja juteltiin vauvahömppäjuttuja :) Hemmokin sai pieniä lahjoja.

Eilinen menikin sitten hammaslääkärissä ja lepäillessä. Väsymys tuntuu edelleen olevan aika hallitseva olotila, sillä eilenkin nukuin kahden tunnin päikkärit. Yöllä tulee rampattua vessassa jo sellaiset neljä kertaa, joskus jopa enemmänkin :( tänään olis vuorossa neuvolalääkäri ja varmaan ultrataan sillä TODELLA huonolla ultralaitteella, että miten se herra siellä masussa köllöttelee. Lisäksi saan eilisen pissanäytteen tulokset. Viime viikollahan sieltä pissasta löyty proteiineja ja nyt sitten tarkistetaan, että johtuiko huolesuttava tulos vatsataudista vai mistä?!

Närästys myös tuntuu vaivaavan melkein koko ajan. Tai se ei vissiin oo ihan pelkästään närästystä, sillä mulla tulee edelleen sellaisia pikku röyhtäisyjä ja jos satun oleen väärässä asennossa (makuultaan tai kumartuneena) niin suuhun tulee kyllä muutakin kun ilmaa.... YÖK! Luulen siis että mullaon joku ruokatorven sulkeutumishäirö....tai jotain.

Eipä muuta erikoista, kohta lähden sinne lääkäriin. Laitan postauksen tilanteesta sitte iltapäivällä. Aurinoista kevätpäivää kaikille!!! =)

2 kommenttia:

  1. Isovarpaat pystyssä toivon, että kaikki on kunnossa!!

    VastaaPoista
  2. Tuttua tuo varren kanssa tuleva närästys. Itselläni tuntuisi ruokatorvi lähes koko ajan olevan täynnä jotain lientä joka sitten kumartuessa tai makuuasennossa pyrkii tulemaan ihan suuhun asti. Samarinilla helpottaa (olen uskaltautunut käyttämään sitä, kun verenpaineet on kuitenkin koko ajan olleet tosi hyvät ja eihän samarinin käytössä ole muuta pahaa kuin se suola) joksikin aikaa, mutta ei kuitenkaan edes koko päiväksi. Pistäisin vielä närästyksen piikkiin, vaikka jotain joskus ulospäin pyrkiikin; vatsalaukku on vaan niin litistynyt, että nostelee mössöjä helpommin ruokatorveen :/

    VastaaPoista