perjantai 3. syyskuuta 2010

Ihania koruja

Tuo ylempi koru on Sayany hopeakoru, myydään mm. www.bebes.fi
Ja tää alempi koru on Bola Swarovski, myydään www.bolakorut.fi

Pakko laitta tänne himoitsemani korut. Mä en yleensä haaveile koruista, mutta näissä on niin ihan ajatus takana ja on tosi nätit. Jos vaan joku mulle tälläisen tajuis ostaa, vink vink rakas ukkeli ;)

Onko kellään ollu kokemuksia näistä? Onko tuo helinä-ääni kovin kova, toisin sanoen alkaakohan se ääni ärsyttämään?

Siitä piti vielä kirjoittaa, että nyt kun näitä kaikenäkösiä ällötystuntemuksia on ja muitakin raskausoireita, niin eikö oo kummallista, että jos on hetki kun ei ällötä eikä masussa tunnu hassulle, niin alkaa heti pelkäämään, että nyt on jotain vialla :) siis millonkaan ei oo hyvin!!! ;)

Mukavaa viikonloppua kaikille, sateisesta ja kylmästä kelistä huolimatta!

3 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua!
  Jotkut viisaammat väittää että mitä pahempi pahoinvointi, sen paremmin istukka toimii.

  VastaaPoista
 2. Ei ole kokemusta noista koruista, mutta yhtä mieltä olen kanssasi, että idea on niin ihana, että haluan itsellenikin tuollaisen - aikanaan! ;)

  VastaaPoista
 3. Moi!

  Toivottavasti huomaat tän kommenttini! Mulla on bola-koru ja oon tykännyt kovasti. Helinä ei oo lainkaan häiritsevää, ainakaan mun mielestä. Ulkopuolisen korviin se ei välttämättä edes kuulu. Mulle helinä toimii rauhoittavana, tykkään sormeilla korua, helistellä sitä, kieritellä vatsan päällä ja huomaan, että usein jännittävässä tilanteessa en voi pitää korusta näppejäni irti. Ainoa ns. huono puoli siinä on, että kun pidän sitä niin pitkänä, että se on mahan päällä ni se pomppii yleensä siellä, missä ei pitäisi ja pari kertaa oon mojovasti lyönyt sen ties mihin mm. lavuaarin reunaan niin että kolisee vaam :D Mutta ehkä kyseessä on mun kömpelyys ja voihan sitä lyhyempänäkin pitää. Suosittelen kuitenkin! Ja mukavaa odotusta! Mä olen jo loppusuoralla, nyt 40+5 ja tuskastuttaa jo vähän :D

  VastaaPoista