maanantai 13. syyskuuta 2010

Onnea, mutta...

Hip hei! Huono-olo jyllää edelleen ja väsyttää aivan mega paljon! Mutta silti oon onnellinen ja välillä hukunkin mun vaaleanpunaiseen ruusuilta tuoksuvaan haavemaailmaan ja haaveilen ajasta jolloin voin pitää pikkusta jälkeläistäni sylissä ja tuoksutella pientä pellavapäätä. :)

Mutta tuota aikaa ennen ja varmaan vielä sittenkin, joudun pohtimaan, että miksi ei ihmiset vaan toivota onnea, kun kerron raskaudesta?!? Olen nyt huomannut, että siihen onnen toivotuksen perään aina lisätään, mutta toivottavasti se ei mee kesken... MIKSI raskaanaoleville toivotetaan tullaista???? Olisko vähän outoa, jos uuden työpaikan saaneelle toivotettaisiin Onnea, mutta toivottavasti et saa potkuja!, Kihloihin menneelle Onnea, mutta toivottavasti puolisosi ei petä sinua!, uuden asunnon ostaneelle Onnea, mutta toivottavasti siellä asunnossa ei ole homevauriota!!
Ymmärrän täysin, että ihmiset tarkoittaa hyvää tuolla toivotuksella... ehkä! Mutta ei ole kivaa kun aina joku tavallaan vetää sinut pois sieltä omista pilvilinnoista ja haavemaailmasta, muistuttamalla taas kerran, että ei se vauva tuosta noin vaan selviydy, vaan koko ajan on muistettava kaikki ongelmat ja vaarat mitä raskauteen liittyy. Tottakai tiedän, että tämä raskaus voi mennä kesken, mutta olisi kiva edes vähän aikaa nauttia tästä hetkestä!

Toivottavasti ymmäräätte mun pointin. :)

3 kommenttia:

 1. Kerroin itse tänään esimiehelleni, koska meillä on hyvät välit ja haluan, että hänellä on tarpeeksi aikaa reagoida tuleviin muutoksiin. Sain onnitteluja sekä toivotuksen, että tulee vauva hyvään kotiin ja saan olla vapaalla niin pitkään kuin haluan.

  Pyrin itse suhtautumaan tähän siten, että olen raskaana, selvä, mutta koska näin alussa kaikki on mahdollista niin ajattelen että se mikä tapahtuu, se tapahtuu. Jos joku tulisi onnittelun jälkeen heittämään vielä tuolla kommentilla, niin luultavasti kyllä kommentoisin aika ikävästi takaisin. Inhoan sitä kun moni ilmeisesti luulee, että raskaana olevalta puuttuu päästä joku ruuvi ja täytyy niitä ikäviä skenaarioita muistaa maalailla.

  VastaaPoista
 2. Hei, onnittelut plussasta!!!!! :) Ihanasti sun esimies reagoi vauva-uutiseen :) tosi hyvä juttu! On varmasti helpompi olla töissä, kun tietää että esimies suhtautui uutiseen noin hienosti. Tsemppiä vointiin :)

  VastaaPoista
 3. No jopas on. Eipä tulisi itselleni mieleenkään tuolla tavalla kommentoida jonkun raskausuutisia.

  En ole tainnut aiemmin kommentoida tähän blogiin eli onnittelut! :)

  VastaaPoista