torstai 2. syyskuuta 2010

Krapulako?

Ihan on sellainen olo, että olis kaamee krapula koko ajan! Tosin sillä erotuksella, että silloin yleensä tekee mieli roskaruokaa ja nyt ei kyllä uppoo pitsat tai hampparit. Mun siis ei oikeastaan tee mieli mitään ruokaa, mutta luumut ja Valion Uuniomena jogurtti maistuu (ainakin toistaiseksi)

Oon hirveesti ollu aina kiinnostunu raskausajasta ja tuntemuksista raskausaikana. Oon siis lukenu paljon aiheesta ja kyselly sen ajan kokeneilta heidän kokemuksia. Ja nyt ihmettelen, että miksi en oo koskaan kuullu, että vatsa "kipuilu" kuuluu asiaan!?! Niin ja kuka oikeastaan keksi että aamupahoinvointi on jotenkin yleistä raskaus aikana? Mulla on ainakin koko päivä kuvotusta ja iltapahoinvointia!!! Ja lisäksi mun nenä ja hajuaisti elää jotain ihan omaa elämää, musta tuntuu että voisin pestautua johonki etsijäkoira partioon, ku haistan varmaan kaikki hajut mitä parin kilsan säteellä on tarjolla ;) Ukkelilla on aikamoinen kestäminen, kun en pysty itse hakeen jääkaapista esim. mehua, ku siellä haisee aivan sairaan pahalle!!!! (just siivottu eikä siellä oikeastaan oo muuta ku hedelmiä ja juomista) hassut hormoonit!!!!

Eilen olin pitkästä aikaa vähän urheilemassa ja oli ilo huomata, että ei se ainakaan huonontanut mun oloa. Ehkä jopa vähän piristi, ainakin hetkellisesti! =) Täytyy siis yrittää palata normaaliin urheilurytmiin.
5 kommenttia:

 1. Mulla tuo pahoinvointi on sellasta aamusta iltaan ja illasta aamuun versioo. Ja se hajuaisti, tosi kiva tälleen viidettä oottaa ku kaks kaveria on vielä vaipoissa. Tosin voin kertoo huushollin toisesta päästä onko jollain kakka vaipassa =)

  VastaaPoista
 2. Luumu aika taas. Ne on niin hyviä. Mulla oli myös kokopäivän kuvotusta. Tosin melko pientä kuvotusta, mutta kuintenkin. Minulla upposi vain granny smith omenat (ne kirpeät) ja mäkkärin juustohampparit.

  VastaaPoista
 3. Juu luumut on kyll ihania, onneksi niitä saa nyt :) Voi Minttu, tuo vaippojen "tuoksu" ei kuulosta kivalta. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Mullahan ei varsinaisesti ollut pahoinvointia (tiedän, oon onnekas), mutta eniten ne etomiset ajoittui nimenomaan iltaan. Ja hajuaisti... mä jouduin pari viikkoa vaihtamaan useita kertoja paikkaa junassa, kun vieruskaveri haisi omituiselta :D
  Tsemppiä olon kanssa.

  VastaaPoista
 5. Elman kommentista tuli mieleen. Olin itse kassalla töissä raskausaikana ja huh kun jotkut ihmiset haisi ihan kamalalle. Siis ihmisten ihan oma haju oli joillakin niin vahva, että sen haistoin. Herkistynyt hajuaisti todellakin.

  VastaaPoista