keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Saako valittaa?

Nyt tuntuu siltä, että kun asiat tuolla masun puolella varmistuivat, niin huono-olo vaan lisäänty!?! Tuntuu myös siltä, että en saisi valittaa näistä miinus puolista, kun itsehän tätä niin kovasti halusin? Mutta jos vähän kuitenkin kerron, että iltaisin en pysty oikeastaan muuta tekeen ku makaan paikallaan sillä huono-olo tulee lähes aina iltasella. Nyt huono-olo seuraa myös aamutoimia ja junassa joutuu puhalteleen huonoa-oloa pois! Tänään jo mietin, että pitääkö junassa etsiä jo valmiiksi vessa-vaunu, jos tuleekin tosi huono-olo.

Silti hymyilyttää koko ajan, vaikka onkin sellainen 24/7 karapula olo :) Ehkä se sitten kuitenkin pitää paikkansa, että viikoilla 7-13 pahoinvointi on kovimmillaan. Ongelmia tulee kyllä tuon ruokapolitiikan kanssa, sillä muo ällöttää aikalailla kaikki ruuat. Hedelmät, leipä yms. kyllä uppoo jotenkuten, mutta oikee ruoka ei maistu millään. Ja sitte jos syön jotain niin se alkaa ällöttään niin paljon et tulee melkein oksu pelkästä ajatuksesta, että söin just sitä ruokaa. Siis tämä tarkoittaa sitä, että pikkuhiljaa multa loppuu ruuat mitä voin syödä. Kohta syön pelkästään hedelmiä ja leipää, nam... :)

Mutta jotta kukaan nyt ei vetele herneitä nenään, että mitä tuokin tuolla valittaa, kun on kerran raskaana. Niin olen MAAAAILMAN ONNELLISIN tästä raskaudesta ja vaikka olis huonoa oloa koko loppu elämä niin on se vaan sen arvoista!!!!! Ihanaa päivää kaikille!!!! :)

5 kommenttia:

 1. Kyllä sinulla on sama oikeus valittaa kun kaikilla muillakin.
  Ja se yrjöolo... Yöks!!! Viidettä kertaa kärsin siitä ja aina se on yhtä karmee. Tuohon ruokapuoleen voisinkin antaa vinkkinä, että niin kauan kun etoo, syö vaan just sitä mitä tekee mieli. Ekan raskauden pahoinvointiaikaan söin vain mäkkärin lasten hamppareita, ilman sinappia, pakasteperunamuussia ja tölkkilihapullia( poika syntyi). Siinäpä varsin laadukas ruokavalio. Noita en normioloissa syö koskaan, no lasten jämät noista hamppareista vetäsen kyllä =)
  Tokalla uppos vaan hedelmät, salaatit ja marjat, tuoretavaraa siis (tyttö tuli). Kolmannella ja neljännellä maksalaatikko ja kaikki törkeen rasvanen oli nannaa (pojat molemmilla kerroilla). Ja nyt viidennellä menee taas parhaiten kaikki tuore =) Tuliskohan meille vielä se yksi pieni prinsessa lisää....
  Ja apteekista voi kysyä B-vitamiinia. Se tehos minulla ainakin noihin kolmoseen ja neloseen. Nyt vitoselle en oo kokeillu vielä.

  VastaaPoista
 2. Heippa. Löysin blogisi sattumalta. Onnea raskaudesta!
  Meillä on myös kamala vauvakuume päällä ja yritys myös melko kova. Mukava lueskella itseä kiinnostavasta aiheesta.
  Kurkkaa blogiani kun kerkeät.
  http://tutkijajaaiti.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Saat valittaa! :) mä luen niin mielelläni kaikki sun kuulumiset, oli sitten positiivista, negatiivista, hirmustusta tai optimista, kun niin hirmusti toivon, että itselläkin kohtapuoliin nappaisi ja sitten voisi olla tällai pikkusen edes varautunu siihen mitä vois olla tulossa.

  VastaaPoista
 4. Kyllä se valituskin asiaan kuuluu :)
  Mä olen kanssa valittanut täsmälleen samaa kuvotusta viimeisen kuukauden kotona, ja eilen sitten latasin blogiinkin. Lasken päiviä milloin tää loppuu (toivon ja oletan rv12-13 tietämillä, mutta mistäs sitä tietää). Mä söin ekassa raskaudessa niin paljon mandariineja, että sen jälkeen niitä ei ole tehnyt mieli. Paitsi nyt taas, eikä niitä vielä ole kaupoissa, plääh! Nyt syön just sitä mitä tekee minäkin päivänä mieli, joka valitettavasti tarkoittaa joka päivä kaupassa ravaamista... Näkkäri, appelsiinimehu ja mehujää on sellaiset joita on AINA oltava kaapissa :)

  VastaaPoista
 5. Saa valittaa, ja pitääkin. Muuten me muut valittajat tuntisimme huonoa omaatuntoa. Kato vaikka mun viimeiset postaukset. Valivalivali. Silti niin onnellinen vauvasta ja kaikesta!

  VastaaPoista