torstai 23. syyskuuta 2010

Neuvolassa

Hihii! Nyt on eka neuvolakäynti takana ja oli kyllä kivaa höpötellä raskaus ja vauva aiheesta yli puolitoista tuntia! Neuvolatäti vaikutti oikein mukavalta :) ukkelikin oli mukana, mutta ei kyllä ollu ihan niin innoissaan kun minä ;) Saatiin mukaan pino esitteitä ja DVD. Musta otettiin hemoglobiini, verenpaine, verikoe ja pissanäyte. Verenpaine ja hemoglobiini olivat oikein hyviä ja muiden kokeiden tulokset kuullaan sitte seuraavalla kerralla, paitsi jos niissä on jotain häikkää niin sitte neuvolatäti soittaa ennen seuraavaa käyntiä.

Vielä olis puolitoista viikkoa seuraavaan ultraan. Jännittää aika paljon! Laskettu aika oli neuvolatädin laskujen mukaan kaksi päivää myöhemmin, eli 20.4.2011, mutta mä en tuota omiin laskureihin muuta, ku heittoa oli vaan kaksi päivää.

Mulla on edelleen kova nuha ja nyt alkaa oleen tuota yskääkin. Mutta muuten on olo kohentunut huomattavasti viime viikon painajais-olosta!!!! Toivottavasti ei olo enää huonone tuollaiseksi. Olis kiva, että tää nuhakin paranis, niin pääsis liikkumaan kunnolla!

Nyt tuntuu siltä, että haukkasin vähän liikaa kerrallaa, kun raskauden takia oon hurjan väsynyt koko ajan ja sitte pitäisi vielä töiden jälkeen jaksaa opiskella avoimen opintoja! Huh, meinaa voimat loppua! Työmotivaatio on nollassa, ellei jopa miinuksen puolella! Voisivat jo pian alkaa rekryymään mulle sijaista, jotta pääsisin sitte kouluttamaan häntä ja näin saisin vähän uutta intoa työpäiviin! Tänne ei nyt tällä kertaa muuta. Rapsakkaa syyspäivää kaikille!!!!

3 kommenttia:

 1. Kuulostipa neuvolantäti mukavalta :), hyviä vointeja!

  VastaaPoista
 2. Heipsan!!

  Beautiful Blogger Awardin haluan laittaa sinulle jakoon, sillä blogisi on täynnä toivoa ja tosielämää. :) http://pinkinpingviininblogi.blogspot.com/2010/09/bb-award-ja-anoppi.html

  VastaaPoista
 3. Hei, en tiennytkään että neuvolakäynteihin varataan noin paljon aikaa, mutta sehän kuulostaa mukavalle :) tsemppiä opintoihin!

  VastaaPoista