maanantai 25. lokakuuta 2010

Aamupahoinvointi!!!

Joo nyt tiedän, että mitä tuo aamupahoinvointi on!!! Alkuraskaudestahan, mulla olo pahentui iltaa kohden ja ihmettelin, että miksi raskauden yhteydessä puhutaan vain aamupahoinvoinnista. No nyt mulla on sitte sitä aamupahoinvointia. Ihan kamala aamu oli taas tänään, aamupalan syönti kesti varmaan 45 min. ku jouduin kovasti puhalteleen ja keräileen itseäni. Mutta pakko oli syödä, ku tiesin että olo sillä vähän helpottaa. Nyt oo töissä ja olo edelleen tosi hutera! Mietinkin monesti aamupalan aikana, että pitäiskö jäädä kotiin, mutta en sitte kehdannu!

Tänään aamulla oli muutenkin huono mieli, näin yällä unta meidän pikkusesta (aivan ihana uni!!!) ja unessa peittelin häntä nukkumaan ja muistan että tunne oli jotenkin tosi ihana! :) no sitten kun aamulla heräsin, tuntui tää raskaus jotenkin tosi epätodelliselta! Milloin voi alkaa uskomaan siihen, että siellä mahassa oikeesti asustelee joku ja se joku kasvaa päivittäin hurjaa vauhtia. Vilkasin yhdestä raskausajan vihkosesta, että masukki olis jo 12 cm pitkä!!! Siis ihan valtava jo :)

Usko vaan meinaa loppua, varsinkin ku tuntuu siltä, että on vaan lihonu ja maha sen takia kasvanut! Olispa se rakenneultra jo pian! Vielä 5 viikkoa!!!

5 kommenttia:

 1. Ou nou, toivotaan, että tämä jää yksittäiseksi eikä aamupahoinvointi ala nyt enää vaivaamaaan.

  VastaaPoista
 2. Kyllä sitten muuttuu todellisemmaksi, kun tunnet ne potkut ja muksaukset <3 =)

  VastaaPoista
 3. Mulla oli ekassa raskaudessa tuossa vaiheessa ihan sama olo, että onko tässä raskaana ollenkaan. Olisin kaivannut jotain lisäneuvolaa sydänäänten kuunteluun tms, kun mulla katosi koko pahoinvointikin ja maha oli tosiaan vaan yks "makkara", ei se vielä tuntunut vauvamasulta. Ultran jälkeen helpotti ja siinä main alkoi liikkeetkin tuntumaan, joten sitten se oli ihan todellista joka päivä :)
  Nyt toisessa maha on kasvanut aika hurjaa tahtia, eikä sitä voi enää muuksi kuin vauvamahaksi luulla, kuvotuskin on jatkunut ja liikkeetkin tunnen jo nyt, joten odotus on sen puolesta "todellisempaa". Laskettu aikahan meillä on 3.4.

  Tsemppiä ja jaksamista, toivottavasti pahoinvointi pian helpottaa!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos taas myötätunnosta!!! :) Ileisesti on vaan syötävä koko ajan ja ehkä ensi yönä kun herään neljältä pissalle, niin myös syön jotain! kamalaa jos pitää öisin alkaa syömään :(

  VastaaPoista
 5. Kiitos blogista ja onneksi olkoon raskaudesta! Jos on vielä pahoinvointia, niin voit katsoa, jos http://lopujo.fi -osoitteesta löytyisi jotain apua, olen koonnut sinne tutkimustietoa raskauspahoinvoinnista.
  T. Miina

  VastaaPoista