maanantai 18. lokakuuta 2010

VÄ-SYT-TÄÄ!

Juu-u väsymys vaan piinaa! Muuten olo on ainakin 70% päivästä ihan ok... mutta tuo pirun väsymys on raastavaa. Ja nyt uutuutena vaivoiksi on tullut pääkipu :( En tiedä johtuuko se niska ja hartia kivuista, vai mistä, mutta se ja väsymys saavat olon aikasta nuutuneeksi. Huono-olo pääsee edelleen välillä yllättämään, pitää vaan oikeesti muistaa syödä koko ajan! Niin ja tietty tarkkailla, ettei paino nouse hirveesti=helppo yhtälö!

Nyt elelen taas sellaisia hetkiä, kun tuntuu etten olisikaan raskaan, vaan kärsisin normaalia pidemmästä flunssasta, joka vetää olon nuutuneeksi. Onneksi huomenna on neuvola ja toivottavasti kuullaan pikkusen masukin sydänääniä!

Rakas ukkelini on tosiaan ollu työreissussa nyt viikon ja ikävä on ollut valtava! Jotenkin tuntuu, että tää raskaus vaikuttaa kaikkeen. Oonhan ennekin ollu viikon yksin kotona, mutta nyt se tuntu kyllä erityisen rankalta! Onneksi saan rakkaan tänään kotiin, on mukavaa että illalla voi halata jotain muuta kun tyynyä.

Fyysisiä muutoksia ei mielestäni ole kauheasti havaittavissa, maha on kasvanut muutaman sentin tuosta navan yläpuolelta, mutta muuta en ole ainakaan itse huomannut. Paino on ainakin koti vaa'an mukaan pysynyt melkein samoissa lukemissa, huomennahan sitten neuvolassa nähdään mikä on todellisuus. Silloin ekassa neuvolassa sovittiin, että annan pissanäytteen seuraavalla kerralla ja se onkin sitten sellainen näyte, että pitää olla pissaamatta ainakin 4 tuntia!!!! Silloin kuukausi sitten se tuntui ihan helpolta hommalta, mutta NYT ravaan vessassa parin tunnein välein joskus jopa useammin! Kääk, miten selviän huomisesta, kun pitää rakko täynnä matkustaa tärisevässä junassa!

Ihanaa uutta viikkoa kaikille! :)

1 kommentti:

  1. Minäkin muistan tuon kuolettavan väsymyksen! Ettei sulla hempparit vaivais? Mulla ne laski niin alas, että se onkin jo oma tarinansa. Mutta väsymys raskausaikana johtui siitä ja oli KAMALA! Nukuin, nukuin ja nukuin kokoajan. Sitä olenkin vähän nyt ajatellut, kun haaveissa on toinen lapsonen, että kuinka ihmeessä selviää esikoisen hoitamisesta jos samainen väsymys iskee taas. Ikäviä puolia raskaudessa :( Mutta onneksi sulla edes se öklötys jo helpottaa :)

    En voi edes kuvitella mikä ikävä sulla on ollut! Onneksi saat rakkaasi tosiaan jo pian kotiin :) Kivaa viikkoa teillekin! :)

    VastaaPoista