sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Missä on vapaa-aika?

Huh huh!!! Nyt kyllä pitäisi hengähtää ja yrittää levätä, mutta ei pysty. Koko ajan on menoa ja hommaa. Viikolla on töitä ja opiskelua ja viikonloppuna on juhlia ja opiskelua! Nyt alkaa oikeesti tuntuun siltä, että pitäis päästä jonnekkin eristykseen lomaileen (mökille tms.). Kattelin just kalenterista, että seuraava vapaa lauantai olis 18.12 ja silloinkin on menoa, mutta se meno suuntautuu mökille kuusenhakureissun merkeissä. Mä en oikeesti tajuu, et mistä saan energiaa ja voimia noiden kouluhommien selvittämiseen.

Tuo urheilu on muuten aika kinkkinen juttu, sillä nyt on olo ku katujyrän alle jääneellä, kun urheilin torstaina ja perjantaina! Joo ihan valtavasti urheilinkin....tunnin molempina päivinä! On vaikee tottua siihen, että oma kroppa ei toimi enää niinku ennen. Tänään pitää ottaa rauhallisemmin ja mennä vaikka sauvakävelemään ;)

Muuten olot on pysyny ihan ok. Väsymys tosiaan on ja pysyy, mutta sellainen 24 h krapula-olo on ainakin toistaiseksi hellittänyt. Nyt alan tekeen kouluhommia, joten ihanaa sumuista sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti