maanantai 11. lokakuuta 2010

Ulos kaapista!

Nyt oon sitte töissä paljastanut salaisuuteni! Kaikki suhatutui oikein ihanasti ja olivat iloisia puolestani :) niin mäkin oon!

Olo on vieläkin hurjan väsynyt, mutta pahoinvointi on onneksi helpottanut. Välillä, jos unohdan syödä niin tulee huono-olo ja sellainen oikein tuskanhiki! Siitä olosta onkin sitten vaikee päästä eroon, vaikka mitä söis.

Tää viikko onkin sitten tyhmä viikko, ku tuo rakas ukkeli lähtee työreissuun ja tulee vasta ensi viikon maanantaina :( tiistaina onkin sitten neuvola, onneksi ukkeli sinne ehtii mukaan. Ollaan sovittu, että hän toimii minun muistina neuvolassa, kun mä aina välillä unohdan kuunnella... ;)

Eipä tänne kummempia, meidän remppa lähestyy loppua ja sitten alkaa vimmattu sisustaminen! :) Ihanaa viikkoa kaikille!!!!

5 kommenttia:

 1. Oletko uskaltanut kokeilla Postafen -tabletteja huonoon oloon? Minulle terveydenhoitaja suositteli niitä kun odotin poikaani ja ilman niitä en olisi päässyt töihin takaisin ties milloin! Hän sanoi niiden olevan vaarattomia, kun ei roppakaupalla syö ja aivan terveen pojan sain myös minä, vaikka pysyin pystyssä vain niiden avulla :) Mutta onneksi sinulla onkin jo helpottamaan päin :)

  VastaaPoista
 2. En oo kokeille noita matkapahoinvointi lääkkeitä nyt raskausaikana. Täytyy kyll ehkä kokeilla tai käydä ostaan se pahoinvointiranneke. Sillä just ku luulin että olo helpottaa niin eilinen oli taas ihan kauhee päivä. Iltapäivästä päänsärky vaan ylty ja kun pääsin kotiin niin olo oli ihan sairaan huono! Sen siitä vissiin saa kun menee kehumaan, että olo on parempi! :(

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Ylläpidämme terveysportaalia osoitteessa http://www.terveyskeskus.fi . Haemme jatkuvasti Internetistä hyviä blogeja, joita haluamme suositella lukijoillemme. Blogit esitetään aiheen mukaisina linkkilistoina.
  Haluaisimme nyt lisätä palveluumme linkin sinun blogiisi. Blogiasi ei ole vielä laitettu esille, joten voisitko laittaa viestiä palvelumme Webmasterille, jos haluat että linkki blogiisi julkistetaan sivustollamme.

  Löydät em. osoitteesta Palaute-linkin, jonka kautta voit lähettää vastauksesi Webmasterillemme.

  Terveisin
  Terveyskeskus.fi:n Webmaster

  VastaaPoista
 4. Kuinka jakselet? Toivottavasti helpottaisi jo pian! :)

  VastaaPoista
 5. Moi Katja! Kiitos kysymästä, vointi on ihan ok. Väsymys tosiaan on valtaisa ja nyt kärsin melkein jatukvasta pääkivusta. Huono-olo pääsee välillä yllättämään, mutta jos vaan muista syödä niin sekin pysyy aisoissa! :)

  VastaaPoista