torstai 4. marraskuuta 2010

4D ultraan!

Nyt on sitten 4D ultra aika varattu! :) en vaan millään malttanu odottaa sinne kuun lopussa olevaan rakenneultraan. Nyt siis kärvistellään 15 päivää ja sitten päästään kurkkaamaan pikku Masukin yksiöön! :) Samalla viikolla on myös neuvola.

Tänne ei muuta erikoista. Väsymys vaan jatkuu ja huono-olo myös aina välillä. Remppa on vieläkin vähän kesken ja se tarkoittaa sitä, että meillä on edelleen aikamoinen kaaos. Se kyllä tuppaa masentamaan, kun tulee väsyneenä töistä kotiin ja haluis vaan rentoutua, niin ympärillä on sitte koko ajan sotkusta. No ehkä me kohta saadaan hommat kasaan.

Viikonloppua odotellessa!!!

2 kommenttia:

  1. Olis kyllä ihanaa päästä itsekin tuonne 4D- ultraan, jos vielä joskus saataisiin lisää lapsia! Se on varmasti upea kokemus. Sotku kyllä jaksaa masentaa, mutta meillä on niin ehtiväinen sälli pistämässä paikat uuteen järjestykseen, että on ollut vähän pakko tottua pienoiseen krooniseen sotkuun! :D

    VastaaPoista
  2. Mä elättelen toiveita, että meidän pikkusesta tulee siivousintoilija. Ku eikö se oo niin, että kaksi miinusta on plussa...tai jotain. Me ollaan nimittäin tuon ukkelin kanssa molemmat aika kovia sotkemaan!!!

    VastaaPoista