tiistai 2. marraskuuta 2010

Säikähdys!

Heipä hei!
Täällä vähän säikähdyksiä eilen, kun yöllä heräsin sellaiseen viiltävään mahakipuun ja aamulla oli maha kipee ja sitä jatkui sitte koko aamupäivän. Aina ku kävi vessassa niin kova kipu yltyi. Varasin sitte ajan työterveyslääkärille ja diagnoosi oli virtsatientulehdus, joka oli ilmeisesti ollu jo pitempään, kun kivut oli menny jo selän puolelle. Mulla ei oo kyseistä tautia ennen ollu, joten en osannu oireita tunnistaa, kun mitään kirvelyä ei oo ollu.

Sain sitte antibioottikuurin ja lepoa tän päivän. Toivottavasti auttaa! Olo on muutenkin aika väsynyt ja nuutunut. :( milloin se hehkeä aika alkaa... Vielä 4 viikkoa rakenneultraan ja 2 viikkoa seuraavaan neuvolaan. En millään malttais odottaa.

Kaiken lisäksi meillä on töissä hieman epävakaat tunnelmat, kun meidän esimies irtisanoutui ihan yllättäen! Nyt on tiimin tunnelmat melko ahdistuneet ja sekavat. Vaikka kuinka yritän miettiä, että mun ei kannata tästä sterssata, niin kyllähän huono fiilis muhu tarttuu. Onneksi kohta on pieni joululoma ja pääsee rentoutumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti