sunnuntai 21. marraskuuta 2010

4D ultrassa käyty!

Hip hei! Nyt olis sitten sekin etappi takana. Eli perjantaina käytiin kurkkaamassa 4D tyylillä masukin oloja, ja siellähän kaveri oleili. Ei voi kyllä sanoa, että kauheen lokosasti, ku pikkunen oli ihan mykkyrällä. Raukka oli sellaisessa linkkari-asennossa koko ajan. Varmaan ajatteli, että ei halua viedä äidin masusta kauheesti tilaa, ettei vaan äipälle tuu tukala olo... ;)

Mutta siis itse asiaan. Masukki oli "virallisiin" viikkoihin nähden hieman kookkaampi. Ja laskettuaikahan meidän kohdalla on terkkarin omastapäästä tempastu, kun mulla ei niitä menkkoja silloin sen keskenmenon jälkee ollut. Lääkäri siis varoitteli, että saattaappi kaveri tulla maailmaan jo aikaisemmin, heitti lasketuksiajaksi 11.4, mutta painotti, että vauva syntyy sitten kun on oikea-aika, ei silloin kun neuvolakortissa lukee!!!

Painoarvio oli 300g, mitat BPD (Kallon halkaisija) 44mm, AC (Vatsan ympärys) 145 mm ja FL (Reisiluu) 39mm. syke oli siinä 148-150 Verenkierto oli hyvä, kallo oli symmetrinen, selkäranka säännöllinen, kaikki varpaat ja sormet löyty vatsalaukku normaali, kaikki 12 pitkää luuta löyty normaalisti, raajat liikkuvat ja ojentuvat normaalisti. kaikki siis masukin kohdalla hyvin! =) Istukka etuseinämässä ja muodoltaan ja rakenteeltaan normaali, lapsiveden määrä ja napanuoran verenkierto normaali. :)

Bruno-lääkäri oli oikein mukava ja koko homma oli ohi noin 20 minuutissa mukaan saatii DVD ja paljon kuvia. Masukki ei kuulemma ole kovin halukas tulemaan kuvatuksi, mutta ihan kiltisti hän siellä köllötteli mykkyrässä. Nyt on taas helpottunut oli, kauankohan sitä kestää??? Pitää varmaan sitte aina kattoo tuo DVD, jos meinaa tulla huoli. Rakenneultraan on vähän yli viikko, joten kohta tavataan masukki uudelleen.

Ai niin masukki sai nyt "virallisen" nimen: Hemmo, eli poikaa odotellaan :)

2 kommenttia:

  1. Oi, teillekin poika tulossa. Ihanaa, että kaikki on kunnossa :)

    VastaaPoista
  2. :) juu pientä vilkasta poikaa odotellaan! Ja oli kyllä suuri heloptus nähdä, että kaikki on hyvin. Seuraavan kerran tavataankin Hemmo ihan livenä, siihen tuntuu olevan kauheen pitkä aika!!!

    VastaaPoista