sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Odottelua

Täällä sitä vaan jatketaan odottelua. Väsymystä esiintyy edelleen, mutta huono-olo on toistaiseksi pysynyt poissa :) Huomenna olis taas neuvola, JEEE! Toivottavasti sydänäänet löytyy tälläkin kerralla yhtä hyvin. Tämä viikko mentiin taas aikamoista haipakkaa. Töissä hirvee kiire ja torstaina ja perjantaina olin messuilla esittelemässä meidän tuotteita. Sen onneksi jaksoi yllättävän hyvin. Selkää särki vain vähän. Illalla kotiin päästyäni tosin sain kamalia suonenvetokohtauksia jalkoihin. Oliskohan magnesiumin puutetta???

Ensi viikko onkin sitten TOOOOSI jännä. Meillähän on se 4D ultra :) toivottavasti kaikki on hyvin ja masukki pirteällä tuulella.

Nukkuminen tuntuu olevan hieman haasteellista, tai siis illalla saan kyllä hyvin unesta kiinni, mutta viikonloppuna, kun saisi nukkua, niin meikäläinen kukkuu täällä jo kasin aikoihin. Tänä aamuna varsinkin oli vaikeuksia nukkua, kun jänskättää tuon isyyspaketin antaminen! En oo varmaan siitä tänne kirjoittanu, ku se on pitänyt pitää salassa tuolta ukkelilta ;)

Mutta siis oon tosiaan hänelle sellaisen isyyspaketin tehny. Sinne olen ostanut tarvikkeita tässä pitkin vuotta ja nyt vihdoin saan sen antaa tulevalle isukille! Paketti sisältää:
H&M:ältä ostettuja I love DAD vauvan vaatteita, konjakki pullo ja sikari varpajaisiin, kylpyankka ja Natusan kylpysaippua, pari opusta tulevalle isälle, Mauri Kunnaksen auto kirja, kaksi "hassua" tuttia ja pinon puklurättejä. Yritän laittaa kuvia, jahka saan paketin sisällön kuvattua.

Jokohan sen ukkelin vois mennä herrättelemään...Oikein hyvää isänpäivää kaikille tuleville ja oleville iseille!!!

1 kommentti:

  1. Mäkin annoin miehelle isyyspakkauksen isänpäivänä. Olis kiva tosiaan nähdä kuvia, minkälainen sun pakkauksesta tuli :)

    VastaaPoista