keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Masukuvia


Tässäpä pläjäys masukuvia, on muuten tuo selkä aika hyvin menny notkolle! On kyllä hyvä, että oon ottanu kuvia, ku itsestä tuntuu että masu ei oo juurikaan muuttunu, mutta onhan se :)


6 kommenttia:

 1. Voi miten ihana masu! :) Itelleen tulee ihan haikeet fiilikset ja oma raskausaika mieleen. Eh, taitaa vauvakuumetta pukata päälle :D Kovasti onnea loppuajan odotukseen!<3

  VastaaPoista
 2. Ihana masu!:) Varsinkin ihan viime kuvissa masu on ihanasti pyöristynyt:) Itse tajusin alkaa vasta vähän aikaa sitten ottamaan noita masukuvia, se vähän harmittaa:-/Onko muuten jo ollut tarvetta ostaa äitiysvaatteita?

  VastaaPoista
 3. KIITOS =)
  Välillä tuo masu tuntuu ja näyttää sellaiselta ihanalta raskausmahalta, mutta välillä tuntuu että sen on vaan sellanen läski pallukka... ;)

  Oon käyttäny mammavaatteita jo aika pitkään, ku normi vyötäröt alko päivän aikan aikävästi painaan tuonne masuun. Ku teen toimistotyötä, niin päivän aikana tulee istuttua aika paljon ja maha turpos iltapäivästä niin valtaisasti, että huomasin et mammavaatteet on paljon mukavammat päällä!

  VastaaPoista
 4. No mulla oli alkuraskaudesta piiiitkälle johonkin viikoille 26 ihan onneton maha. Sit vasta rupesin käyttämään äitiysvaatteita, sain pidettyä muutaman viikon, kun loppuraskaus menikin sitten 2 housujen voimin. En tiedä mistä se jätti maha siihen ihan yht äkkiä tuli :D

  VastaaPoista
 5. Onko sulla ollu notkoselkää jo ennen raskautta? Mietityttää vaan kun mulla on ennestään, et miten sen nyt raskaudessa käy, menee vaan superisti enemmän mutkalle? :D Ihania masukuvia muuten! ;)

  VastaaPoista
 6. Juu on ollu vähän taipumusta tuohon notkoselkään... :) ja muutenkin on aina välillä ollu ongelmia selän kanssa, nyt on tullu aika kovia ja piinaavia selkäkipuja. Ahdistavaa, ku ei periaatteessa haittaa työntekoa, mutta sattuu aika paljon ku istuu tässä toimistotuolissa muutaman tunnin putkeen ja sitte yrittää nousta, niin selkä ei ookkaan ihan samaa mieltä! Eikä taukojumpastakaan enää tunnu olevan hyötyä! :(

  VastaaPoista