keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Rakenneultrasta

Eilen oltiin siinä virallisessa rakenneultrassa ja kaikki oli edelleen kunnossa ja Hemmoa edelleen odotellaan :)
Kaikki muut mitat oli kivasti kasvanut, paitsi reisiluun mitta oli lyhyempi kun 4D ultrassa... ei taida olla kuitenkaan lyhentynyt, vaan pieni mittavirhe. Hemmo oli vilkas ja heilutteli käsiä ja jalkoja, välillä pieni nukahti kesken ultran, mutta sitten alkoi taas vimmattu venyttely :)

Inhottavaa oli tajuta, että nyt ei Hemmoa enää nää ku vasta seuraavan kerran huhtikuussa, HUOH siihen on hirmu pitkä aika!!!! Tosin laskeskelin, että joulun jälkeen oon töissä sellaset 9 viikkoa ja sitte äippälomalle, se ei sitte taas tunnu kauheen paljolta, varsinkin kun mulle ei oo sijaista vielä hankittu!

Yökkäily ja pahaolo on oikeastaan kokonaan hävinny, ainoastaan hampaiden pesun yhteydessä tulee pieniä yökkäilyjä. Väsymystä on edelleen, mutta ei ehkä enää niin pahana! :)

Hammaslääkärissäkin kävin ja ikenet kuulemma oli ihan raskaanaolevan ikenien näköiset (hieman tulehtuneet ja vertavuotavat) johtuu hormooneista, on siis ihan normaalia. Hammaskiveä oli kertyny valtavasti ja inhottava yksi reikäkin löytyi =( ensi viikolla paikataa.

Eipä muuta kun ihanaa viikon jatkoa kaikille teille ja hei nyt on joulukuu, fiilistely alkakoon!!!!!
1 kommentti:

  1. Kiva, että saitte kurkata pientä näin pian uudestaan. Meillä ainakin neuvolalääkärikin ultraa (varmaan tosi neuvolakohtaista), joten voi olla, että vielä pääsette vilkaisemaan pikkuista.

    VastaaPoista