keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Joulufiilistelyä...

Juu joulu meni jo, mutta valitettavasti meikäläiseltä hieman ohi sillä nyt se sitten kostautui etten oo levänny! Torstaina aatonaattona raahauduin vielä töihin tarkoituksena tehdä tehokas puolikas työpäivä ja sitten lähteä kotiin valmistelemaan joulua ja rauhoittumaan. No kuinkas kävikään. Olin aamulla aivan valtavan väsynyt, mutta en kehdannut jäädä kotiin, kun olin meidän tiimistä ainut toimistolla, joten töihin lähdettiin. Muutaman tunnin kuluttua alkoi oleen sellainen tuttu kuvotus ja olisin voinut nukahtaa pystyyn.

No taistelin puoleenpäivään asti ja laahustin juna-asemalle, vain huomatakseni, että juna on yli puolituntia myöhässä. meinas itku tulla. Kun vihdoin pääsin kotiin niin kaaduin vaan sänkyyn ja rakas ukkeli alkoi siivota. Nukuin kaksi tuntia todella sikeästi. Tässä vaiheessa tajusin, että en ollu syönyt juuri mitään aamiaisen jälkeen ja huono-olo oli aika kova. Yritin siinä sitten pari karjalanpiirakkaa mussuttaa, mutta ne ei helpottanut oloa yhtään.

Sitten oli pakko alkaa vähän siivoilemaan ja valmistelemaan joulua, sillä meille oli aatto aamuna tulossa vieraita. Sain siivottua ja koristeltua kuusen, mutta sitten olikin jo niin huono-olo etten pystynyt edes syömään ukkelin tekemää pastaa. Makasin vaan sohvalla ja vaikeroin. No muutaman kerran piti oikein käydä ykäämässäkin, ku huono-olo vaan yltyi. Illalla olin kun katujyrän alle jäänyt. Olo oli aivan kauhea.

Sitten vaan nukkumaan ja toivomaan että aamulla olo olisi parempi. Aamusta ei enää onneksi oksettanut, mutta olo oli kyllä edelleen kauhea. Varsinkin kun olin yöllä heränny parin tunnin välein pissalle, janoon, nälkään... Ei auttanut kun keitellä riisipuuroa ja odotella vieraita, jotka onneksi ymmärsivät etten ollut oikein juttutuulella.

Sitten illalla suuntasimme minun vanhempien luokse viettämään aatto-iltaa. Olo oli hieman kohentunut, mutta olin edelleen ihan poikki enkä oikein jaksanut fiilistellä joulua! :( Onneksi jaksoin kuitenkin hieman syödä ja tietty avata paketit (sain muuten sen ihanan hoitolaukun)

Seuraavat päivät menikin sitten jo paljon paremmin ja nyt olo on ihan normaali. Tästä toivottavasti opin sen että on pakko muistaa levätä ja SYÖDÄ!!!

Nyt jus kootaan uusia lipastoja ja maalaillaan Hemmon huonetta :) Huomenna lähdetään viettämään Uutta Vuotta mökille, ihanaa!!! :)

2 kommenttia:

  1. Ihan megahienoa, upeaa ja mahtavaa vuodenvaihdetta! Toivottavasti menee enempi fiiliksillä, kuin joulu. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos!!! Samoin sinulle huippu hyvää Uutta Vuotta!!! =)

    VastaaPoista