tiistai 7. joulukuuta 2010

Potkuja isille!

Hemmo päätti alkaa potkimaan niin kovin, että potkut tuntuu jo mahan läpi. Isi sai siis sunnuntai aamulla kokea ensimmäiset potkut :) Oli aika ihana hetki, kun olin just heränny ja loikoilin vielä sängyssä, kun tunsin, että nyt potkuja satelee melko lujaa. Sanoin sitte ukkelille, että annappa käsi tänne mahan päälle, ollaan ennenki yritetty että josko ne potkut tuntuis, mutta ei ollu vielä tuntunu. Mutta tällä kertaa isi sai tuntea muutaman oikein mojovan muljahduksen. Aika ihmeellinen hetki ku siinä makoiltiin ja hihiteltiin Hemmon touhuille :)

Nyt potkuja ja liikehdintää tuntuukin jo päivittäin. On edelleen aika hassun tuntuista, ja mä näytänkin varmaan välillä vähän hullulta, kun kesken lauseen saatan pysähtyä ja alkaa tunnustelemaan mahaa ja väkisinkin alkaa hymyilemään ku mikäkin vajakki!

Lastenhuoneen suunnittelu eteni viikonloppuna hieman ja muutettiinkin vähän suunnitelmia. Meinattiin, että hankittais työpöydän sijaan ihana lipasto Ikeasta olkkariin ja Hemmolle sama lipasto, mutta eri värisenä ja lisäksi Hemmolle pieni vaatekaappi. Alla kuvia ehkä tulevista hankinnoista.Kaikki kuvat Ikean sivuilta.


3 kommenttia:

 1. Onnea liikkeiden tuntemisesta! Me ollaan miehen kanssa ihan pikkuisia liikkeitä vasta tunnettu, ja hassua, mutta mies tuntee ne paljon paremmin kuin minä itse;-)

  Ja jännää, mekin käytiin Ikeasta just hakemassa tuollainen samanlainen lipasto, tosin valkoisena:-)

  Äsken tultiin rakenneultrasta ja kaikki oli hyvin:-) Sukupuolta vauveli ei vaan suostunut näyttämään, käänsi aina vaan selkänsä...;-)

  VastaaPoista
 2. Tuo lipasto onkin niin ihana, me mietitään sen valkoisen ja tuon tumman välillä, mutta nuo vaaleanruskeat kyllä varmaankin joudutaan Hemmolle hankkimaan.
  Teille tulee sitte varmaankin tyttö, kun on noin siveellinen... ;)

  VastaaPoista
 3. Paras tapa tuntea ne liikkeet varsinkin alkuun, on mennä miehen selän taakse paljas maha vasten paljasta selkää =)

  VastaaPoista