torstai 30. syyskuuta 2010

Viettejä?!?

Nyt on sitten pientä pesänrakennusviettiä havaittavissa...meillä on kotona sellainen pieni remppa menossa, joka toivottavasti saadaan päätökseen ennen huhtikuuta... Mutta siis mulla on hirvee himo sisustaa, siivota, leipoa ja laittaa kotia. En pysty toteuttamaan itseäni tuolla kaaoksen keskellä :( Ainut siisti paikka on keittiö ja huomaankin, että oon alkanut himoita leipomista, nyt kun hurjin pahoinvointi on hellittänyt.

Oon aina ollut jouluihminen, mutta nyt jotenkin erityisen aikaisin oon alkanu haistamaan joulun hajuja (mandariinit, mantelit, appelsiinit, glögi, kinkku :) ja haluaisinkin jo laittaa kotia talvisempaan kuosiin ja alkaa laskea päiviä aattoon!

Tosiaan pahoinvointi on hieman hellittänyt, mutta väsymys ja herkkä unisuus on ilmeisesti tulleet jäädäkseen? Nyt on kyllä ollut aikamoista haipakkaa viime viikkoina, että sekin on varmaan lisännyt väsymystä. onneksi tää viikonloppu on vihdoin vapaa ja lähdetäänkin ukkelin kanssa mökille ihan kahdestaan <3 taidan leipoa mökillä jotain herkkuja meille!

Vielä olis muutama päivä maanantaihin, jännityksellä odotan 12 viikon ultraa ja niiiiin hartaasti toivon, että kaikki olisi kunnossa!!!

Ihanan kirpsakka syysviikonloppua teille kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Heipsan. Itsekin rakastan joulun aikaa ihan hirmuisesti, mutta tänä vuonna ollaan aviokin kanssa mietitty, josko lähdettäis kaksistaan vaikka johonkin kylpylään tai risteilylle sen sijaan että ollaan kotona. Kotona ollessa, kun aina toisen päivän on aviokin vanhemmilla ja toisena päivänä allekirjoittaneen äiti ja oma ihan murupikkuveli tulee meille. Nyt olisi kiva olla ihan omissa oloissaan...

    VastaaPoista
  2. Meillä myös hirveä hulabaloo aina jouluisin, kun pitää juosta kaikilla sukulaisilla. Tämä on ainut miinus joulussa, mutta ketään ei tietenkää voi karsia pois kun sitten joku loukkaantuu. Olisi ihana viettää joulua vaikka mökillä ja olla vaan ja nauttia saunasta, hyvästä ruuasta ja RAUHASTA. Mutta toistaiseksi on pakko ravata ympäri etelä-suomea. tuo kylpylä myös kuulostaa ihanalta vaihtoehdolta!

    VastaaPoista