tiistai 4. tammikuuta 2011

Minne se loma oikein meni?

Nyyh!!!! Ihana miniloma onnyt takana ja väsymys melkeinpä yhtä paha kun ennenkin lomaa! En kyllä tiedä että mistä tää väsymys ja nuutumus johtuu. Mun hemoglobiinihan ei ihan kauheesti oo laskenu, mutta vähän kuitenkin ja on alhainen mun normaaliin arvoon verrattuna, mutta ei naisten keskiarvoon verrattuna. Joka päivä lisärautaa tulee syötyä monivitamiinitabletin muodossa, mutta ehkä kohta otan vielä senkin lisäksi rautaa. Pelottaa vaan, että miten sekasin maha menee, kun nyt joudun jo syömään lisä magnesiumia, kun pohkeet kramppaa öisin niin pahasti. Nyt olis vaan ihana nauttia tästä raskaudesta, eikä valittaa vaivoista. Mutta välillä huomaan toivovani, että aika menis nopeammin ja pääsisin kotiin vaan lepäämään ennen Hemmon tuloa!

Hemmo on muuten vilkastanut liikkeitään kovasti. Nyt liikkeet tuntuu todella useasti, ja välillä jopa vähän kipeästi, jos potku tai kuperkeikka osuu virtsarakkoon! Mutta silti nuo muljahdukset on aivan ihanan tuntuisia. :)

Eipä muuta kummallista, ensimmäistä lääkärikäyntiä odotellessa ja varmaan samalla saan sen ajan sinne sokerirasitustestiin.

Ihanaa vuotta 2011 teille kaikille, tehdää tästä vuodesta ikimuistoinen!

3 kommenttia:

 1. Onnellista uuden vuoden alkua! On ihan hassua lukea vauvan liikkeistä, kun ei osaa kyllä yhtään kuvitella miltä se tuntuu... :) Niitäpä odotellessa.

  VastaaPoista
 2. Oikein Onnellista vuotta teillekin! Ihana ajatella, että tänä vuonna teille tulee oma pieni nyytti :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos :)
  Nuo liikkeet on kyllä niin valtavan hassuja. Aluksi tuntui sellaisilta elohiiriltä / suoliston kuplinnalta. Nyt ei voi verrata oikeastaan mihinkään. Välillä liikkeet näkyy jo päällepäin ja se vasta hassua onkin. Sellä se pikkunen mönkii ja tekee kuperkeikkoja :)

  VastaaPoista