sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Valinnan vaikeus!

Ollaan ukkelin kanssa kovasti punnittu meidän vaihtoehtoja Hemmon syntymän suhteen ja täysin 100 prosenttista päätöstä ei vielä olla saatu aikaiseksi, mutta ollaan ehkä kallistumassa sektioon (tai en kyllä tiedä, että ollaanko...). Huomennahan lääkäri mulle soittelee lantion koosta ja sitten pitäis tehdä päätöksiä jatkosta.

Sektio alkaa tuntumaan siksi paremmalta vaihtoehdolta (vai alkaako???), koska siinä vauva ei ole niin kovasti vaarassa kun perätilan alatiesynnytyksessä. Sektiossahan äiti on kovimassa vaarassa... tai eihän siinä vissiin missään hullussa vaarassa olla, mutta komplikaatioita saattaa tulla niin ku ihan missä leikkauksessa vaan. Oon kovasti lukenu netistä aiheesta (keskustelupalstoja sekä alan artikkeleita) missään ei oo oikeastaan tullu mitään mullistavaa uutta tietoa, joten on vaan tehtävä päätös mututuntumalla (kiva tehdä tällainen päätös mututuntumalla!!!).

Mulla on nyt ollu viikon verran aika kipeitäkin supistukisa aamuyöstä. Niitä on tullu ylensä pari ja sitte oon onneksi nukahtanu uudestaan. Jännittävää aikaahan tää on, kun jos nyt menee lapsivedet niin pitää tosiaan ambulanssi soittaa ja maata vaan paikoillaan. Syy tälle on se ettei napanuora pääse luiskahtamaan esiin ennen vauvaa!!! Ei siis ihan hirveesti houkuttele lähtee yksin pitkille kävelylenkeille tai muutenkaan yksin ei hirveesti tee mieli olla. Siitä vatsataudista asti mulla on ollu lämpöä joka päivä??? En tiedä mistä johtuu, siellä sairaalalla otettiin kyll verikoe, mutta ei tainnu niissä tuloksissa olla mitään häikkää kun ei niistä oo mulle ilmoitettu! Lisäksi outoutena oon huomannu, että mulla kutisee kädet ja jalkapohjat?!? Ja jalkapohjiin ja varpaisiin on ilmestyny sellaisia punaisia pilkkuja. En tosiaan tiedä et mistä ovat tulleet, ku en oo mitään rasvaa tai muutakaan vaihtanu? Jalat kutisee varsinkin iltasin aika paljon!

No nyt vaan odottelen huomista puhelinsoittoa ja siitä sitten katsotaan että mitä tässä oikein tapahtuu...

1 kommentti:

  1. Käy ihmeessä vielä tarkistuttamassa tilanne. Kutina on yleistä maksaprobleemissa ja joskus kai hepatoosissakin. Tsemppiä isoihin valintoihin ja loppuaikaan!

    VastaaPoista