tiistai 1. maaliskuuta 2011

Lääkärikuulumisia

Saikku jatkuu! Nyt siis oon saikulla äippäloman alkuun asti. Mitään kummempaa ei ollut onneksi tapahtunut, noin niinku masuasukin kannalla, mutta lääkäri oli sitä mieltä, että kova väsymys tässä vaiheessa ja jatkuvat supistelut ei oo hyväksi. Nyt vaan sitte yritän lepäillä ja siirtää ajatuksia pois työelämästä ja pikkuhiljaa alkaa siirtymään siihen vauvaelämään :)

Masukki asustelee edelleen perätilassa ja muutaman viikon päästä kun on seuraava lääkäri niin katsotaan tilanne uudelleen. Jos edelleen perätila niin sitte lähete sairaalaan kääntöyritykseen. Lääkäri kyllä sanoi, että ei kannata vielä alkaa murehtia sitä, sillä tyyppi voi ihan hyvin vielä kääntyä.

Hemoglobiini olo edelleen hyvä 134, verenpaine 111/80, painoa oli tullu taas vähän lisää 1,5 kg ja kohdunpohjan korkeus oli 31cm. Nyt vaan pitäis tsempata nuo loput opinnot kuntoon, mutta pää on ihan höttöä eikä sinne jää mitään uutta infoa, paitsi vauvaan liittyvää.

Sairaalakassia en oo vielä pakannu, vaikka kaikki opukset kehottaa sen jo tekemään, eikä olla käyty tutustumassa synnäriin, vaikka sielläkin pitäisi suunnilleen näillä viikoilla käydä. Tuo sairaalan käynti on lykkääntyny ukkelin takia, kun hän joutuu oleen niin usein myöhään töissä, että ollaan missattu nuo tutustumis ajat. Ja sairaala kassin pakkaaminen on taas musta johtuen tökkiny, ku en vaan keksi et mitä sinne laittais. Tai siis onhan noita listoja mistä näkee et mitä kannattaa ottaa mukaan, mutta lähinnä se vaate puoli sekä minulle, että vauvalle on mielestäni vaikea. No ehkä tässä pikku hiljaa vois alkaa jotain tavaroita kasailemaan.

1 kommentti:

  1. Kaksplussan sivuilta löytyy parikin hyvää keskusteluketjua, joissa on pohdittu sairaalakassin sisältöä:-) Itse samoilla viikoilla kuin sinä (edelleenkin;-)), enkä ole minäkään sairaalakassia vielä pakannut... Olen kyllä miettinyt, että mitä kaikkea sitä ottaisi mukaan ja se on ollut ihan kivaa puuhaa:-)

    Mitä vauvaoppaita olet muuten lukenut? Suosittele jotain hyvää?:-)

    Tsemppiä loppuraskauteen ja pyri nauttimaan näistä viimeisistä viikoista ennen vauvaa!:-)

    VastaaPoista