maanantai 10. tammikuuta 2011

Kaiken kiireen keskellä!

Hurjaa, eilen huomasin, että sataset on paukkunu!!!! Meillä on siis alle 100 päivää Hemmon saapumiseen (tai siis arvioituun saapumiseen). Mulla on olo jotenkin outo, väsyttää valtavasti, mutta kuitenkin uni on sellaista katkonaista ja kroppa tuntuu kaikelta muulta kun hehkeältä. Eilen taas särki alaselkää ja tuntuu ettei Hemmo liikkunu enää niin vilkkaasti! Mä oon kohta ihan vauhko noiden liikkeiden kanssa, kun tyyppi oli pari päivää sitte tosi vilkas ja nyt ei ollenkaan tuu samanlaisia kovia muljahduksia! Onkohan se normaalia, että välillä on tällaisia hiljaisempia päiviä???

Lauantaina tosin oli taas niiiiin ihana päivä, kun käytiin ukkelin kanssa vähän vaunukaupoilla. Meillä on se onnellinen asema, että mun porukat oli luvannu ostaa meille vaunut ja saatiin valita ihan mitkä vaan! HUIPPUA!!!! No tietenkin päädyttiin niihin ihaniin Teutonian Spirit S3 ja kuosi on ruskea, jossa vaaleita kukkia. Samaa kuosia Vario Plus kantokoppa ja hoitolaukku. Saatiin ne jo kotiinkin ja yritän tänään muistaa ottaa niistä kuvia, niin tekin pääsette näin virtuaalisesti ihastelemaan niitä :) Vielä hankintalistalla on turvakaukalo ja adapteri, jolla saa kaukalon kiinni kärryihin. Turvakaukalossakin päädyttiin Teutoniaan, mutta ei vielä ostettu sitä.

Kelanpaperit lähti matkaan viime viikolla, mutta nyt aloin panikoimaan, että täytinkö ne oikein ja tänään olis tarkoitus käydä kopioiden kanssa Kelassa varmistamassa, että homma on ok.

Viikonloppuna pesin Hemmon muutamat kaupasta uutena ostetut vaatteet ja voi että ne on kyllä niin söpöjä! Kaikki oli kokoa 62, paitsi yksi veluuripotkari kokoa 50, se on varmaan sitte se sairaalasta kotiutumis vaate :)

Ihanaa viikkoa kaikille, vaikka onkin tuollainen loskasohjo keli! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti