tiistai 18. tammikuuta 2011

Neuvola nro 5 ja kauan odotettu lääkäri

Eilen oli neuvola ja vihdoinkin se ensimmäinen lääkäri aika. Terkkari otti pissanäytteen, hemoglibiinin, painon, verenpaineen ja sovittiin aika sokerirasitustestiin. Pissa oli ok, hemoglobiini 132, paino vähän taas noussu 550g per viikko ja verenpaine oli 117/79 se on nyt siis lähtenyt "nousuun" tai siis palannut lähtölukemiin. Edelleenhän tuo on oikein hyvä, nyt ei vaan pyörrytä enää niin paljoa.

Sokerirasitustesti sovittiin tän viikon perjantaille. Pitää torstaina lopettaa syöminen ja juominen viimeistään klo:20:00! Huh, mitenhän selviän siitä aamusta ku mulle tulee niin helposti huono-olo, jos en saa ruokaa. Ei tosiaan saa ees vettä juoda, vähän sai kostuttaa suuta, mutta ei muuta!

Terkkarin jälkeen siirryin lääkärin pakeille ja hän kyseli vointia ja kerroin, että henkisesti on ollut aika raskasta. Fyysisesti liitoskipuja ja selkä särkyä, mutta lasken tämän väsymyksen ja työahdistuksen kovemmaksi rasitteeksi. Tietysti pillahdin siellä itkuun, kun yritin selittää, että miksi töissä on niin raskasta! No lääkärihän olis kirjottanu saikkua heti, mutta en vielä ainakaan kehdannu ottaa. Katson oloa viikonlopun jälkeen, kun oon lauantain ja sunnuntain töissä! Sitten lääkäri teki sisätutkimuksen, kuunteli Hemmon sydänäänet ja mittasi kohdunpohjankorkeuden. Kaikki oli oikein hyvin ja kohtukin on aika keskikäyrällä. Nyt mittaa oli 25,5 cm.

Jännityksellä odotan perjantain sokerirasitustestiä. Pelottaa tulokset ja se et miten pahaolo siitä tulee. Laitan siitä sitte kirjoituksen, jahka selviän kamalasta koettelemuksesta. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti