perjantai 14. tammikuuta 2011

Voi liitoskivut

Siis mitä häh!!!! Mitä ihmettä mun alavartalossa tapahtuu???? Selkään, lonkkiin ja tuohon häpyluun seutuville sattuu ihan järkysti. Kun istuu niin jomottaa ja siitä kun sitte lähtee kävelemään niin vihlova kipu on aikasta mojova! Ennen joululomaa näitä saman tyylisiä tuntemuksia oli, mutta kun ne sitten häipyi lomalla, niin ajattelin että ei ne ehkä ollutkaan liitoskipuja, mutta nythän ne tuli takasin.

Siis miten niistä pääsee eroon tai ees voi helpottaa? Yöt menee sellaisilla pätkäunilla, kun aina ku kääntää kylkeä niin alapäähän vihlasee. Juu eilen tuli taas itku ku pääsin illalla työpäivän ja luennon päätteeksi kotiin. Väsymys ja vihlonta oli vaan liikaa. Niin ja ei oo töissäkään helppoa. Meillä on edelleen tilanne aika sekaisin, kun lähiesimies puuttuu ja työkaverit on aika väsyneitä tilanteeseen. Yritän koko ajan ajatella, että mun ei kannata stressaa, ku kohta alkaa äippäloma, mutta on niin vaikee pitää suu kiinni ku porukka kiukkuaa ja kohtelee muita työkavereita todella epäkunnioittavasti!!!!!

Jaahas tästä tuli taas tällainen valituskirjoitus, joten täytyypä laittaa jotain positiivista tähän loppuun...hmm mitäs sitä keksis??? Aurinko paistaa :) Ja Hemmo tekee voltteja :) Koko päivän paras hetki on vielä edessä, kun illalla mennään nukkumaan ja käsi mahalla, ukkelin käsi mun mahalla ja hemmo pyöräyttelee siellä jossain kuperkeikkoja ja voltteja :) ei voi muuta ku hymyillä, jos sen tunteen vois purkittaa ja aina kun tarvii hyvää oloa niin sais sieltä otettua, niin maailma olis niin paljon parempi paikka!!!!

Ihanaa viikonloppua teille kaikille :)

4 kommenttia:

 1. Ei vitsi, et kyllä usko miten kiva on lukea, että jollakulla muullakin on ongelmia työpikalla johtuen siitä, että lähiesimies puuttuu!! =/ hm, toi ei nyt kuulosta luettuna siltä, miltä halusin sen kuulostavan, mutta toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan. :)

  Toivon todella plussa-tulosta pian, että pääsen sekavaa työtilannetta karkuun. Ei vitsi, toikin kuulostaa kamalalta... =/ Mä en ehkätänään kommentoi mitään.

  Mites niihin liitoskipuihin, auttaisiko sellainen tukivyö?

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti tosiaan teillä tulis plussa, tuo odottamisen odottaminen on niin syvältä!!!! Oon hengessä mukana!!!! :)

  Juu työtilanne ei tosiaan oo helppo, täällä äksyillään päivittäin ja puhutaan sellaisia asioista ja tavalla jotka ei mielestäni kuulu työpaikalle ja sitte ku yritän ottaa asian puheeksi niin saan myös haukut osakseni. Pitäis vissiin opetella pitään suu kiinni, vaikka kuinka olis epäoikeudenmukaista toimintaa.

  oon kans miettiny tuota tukivyötä, mutta haluisin kokeilla sellaista ennen ku ostan ja oon löytäny niitä vaan nettikaupoista. Asutaan niin pienessä kaupungissa, että ilmeisesti täällä ei oo tukivöillä kysyntää!!!

  VastaaPoista
 3. Mulla oli semmonen tukivyö, ostin uutena, oisko ollu n. 40e. Kesällä se oli niin hankala, käytin jonkun verran esim. jos olin kaupungilla, kävelyllä. Kai se vähän auttoi... Loppuaikana pystyin kävelemään hiiren askelin tosi lyhyitä matkoja koska olo oli kuin ois puukolla isketty alapäähän. Loppua kohti yötkin oli todella levottomia, nukuin n.3 tuntia ja sitten vaan pyörin. Onneks neiti syntyi 40+1.

  Tsemppiä!! Sitten kun nyytti on sylissä, kaik nuo raskaus ajan jutut unohtaa. Neiti nyt 6kk ja pitää ihan miettiä, et auttoko tukivyö tms. Hassua.

  VastaaPoista
 4. Liitoskivut ei tosiaan oo mitään kivoja kavereita. Mä en oo löytänyt päiviin helpotusta, mutta jumppa ja venyttely on ehkä vähän lieventäneet voimakkuuksia. Öisin mua on auttanut tyyny (nykyään 2) jalkojen välissä :)

  VastaaPoista