perjantai 21. tammikuuta 2011

Sokerista rasittunut

Nyt on sokerirasitustesti takana ja oli aika kokemus....Tosiaan täällä päin missä asustellaan laitetaan kaikki yli 25 vuotiaat ensisynnyttäjät sokerirsitustestiin, joten sain kunnian osallistua tähän testiin.

Ohjeet oli, että edellisenä iltana kahdeksan jälkeen ei saa juoda eikä syödä. Tietenkin mulla oli eilen luento illalla, joten en lounaan jälkeen syöny kunnon ruokaa. Luennolla puputin karjalanpiirakoita join vettä ja yhden Frezan. Oli jano pelkästä ajatuksesta! Aamulla oli ihan törkee jano ja mitään ei saanu juoda :(

Testi aloitettiin vähän yli kahdeksan ekasta verikokeesta katsottiin ,että arvot on kohdillaan ja pääsin hörppimään ihanaa sokerilitkua. Sokerilitkua join vähän yli puolitoista kertismukillista. Se maistui ihan sokerivedelle, ei siis ollu ollenkaan niin pahaa kun kaikki mainostaa. Sitte mut passitettiin käytävälle odottelemaan tunniksi. Menin jo varuiksi sängylle makoilemaan ja huono-olohan mulle tuli, päässä huippas, närästi?? ja välillä jopa oksetti. Yritin siinä lueskella ja puhallella, jotta oksu ei tulis. Tunnin päästä otettiin taas verikoe ja mut passitettiin takasin käytävälle. Nyt olo oli jo vähän parempi ja pystyin jopa kutomaan :) taas tunnin päästä verikoe ja sitten sainkin lähteä kotiin. Olo oli edelleen tosi kohmeloinen ja väsynyt. Söin leivän ja join vähän mehua (ukkeli oli ne mulle mukaan pakannu) ennen ku lähdin labrasta pois.

Nyt oon makoillu sohvalla ja olo on väsynyt ja mä luulen että mua närästää? Mulla ei siis närästystä oo vielä ikinä ollu ja nyt olis sellaista polttelua kurkussa. Kai se sitte on närästystä???

Testin tulokset menee terkkarille ja hän sitten soittaa jos tuloksissa on jotain hälyttävää, muussa tapauksessa kuulen tulokset sitte seuraavalla neuvola kerralla. Nyt vaan ihanaa viikonloppua kaikille! =)

1 kommentti: