tiistai 11. tammikuuta 2011

Uusi kuume!

Ootteko kuullu, että vauvakuumeen jälkitautina esiintyy talokuume! No meikäläinen on nyt saanut tuon varsin vakavan ja hintavan jälkitaudin ja omakotitalosta täällä kuumeillaan. Kääk, miten tästä parantuu?

Tällä hetkellä asustellaan ukkelin kanssa rivari kolmiossa, joka on varsin mukava ja hyvässä kunnossa ja ihan ok paikalla, mutta olishan se kiva saada omakotitalo ja Hemmolle tilaa ja oma iso piha ja kodinhoitohuone ja autotalli ja takka ja ja ja!!!! :)

5 kommenttia:

 1. Jaa, niinkös se menee? Oma talokuume on toistaiseksi hallittavissa. Ei haluta talonrakennuspuuhiin, kun lapsi on ihan pieni ja nykyinen asunto vielä menettelee.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ihan pakko on nyt kommentoida!
  Olen lukenut blogiasi melkein alusta asti, itselläni on la 23.4.2011, eli samoilla viikoilla mennään odotuksessa. Viimeisimmät postaukset ovat osuneet aivan nappiin omien ajatuksieni ja hankintojeni kanssa. Ja nyt tämä talokuume :) Täällä joka päivä katsotaan uusimmat myyntiin tulleet asunnot ja kovasti kuumeillaan isommasta kodista ja omasta pihasta...
  Niina

  VastaaPoista
 4. Jännä juttu, mulla nimittäin ihan sama täällä ja samalla viikolla mennään myös, mulla la edelleen se 17.4.:-)

  Oma talo, justiinsa omakotitalo, olisi aivan huippu! Sitä täällä mietitään avomiehen kanssa, mutta kun ei ole vakkaritöitä kummallakaan, tää talonhankinta on extra-haasteellista, pöh:-/

  VastaaPoista
 5. Tää vaan todistaa sen, että talokuume on vauvakuumeen jälkitauti ;)
  Juu meillä sama hidaste on tuo rahapolitiikka. Kun tähän ekaan kuumeeseenkin on saanu upotettua aika paljon rahaa! =)

  VastaaPoista