maanantai 9. elokuuta 2010

Aloitetaan alusta.

Ajattelin kokeilla, joskos auttaisi, että aloitan koko vauvakuumeilun alusta. Juu saattaa kuulostaa hölmöltä, mutta silti ajattelin näin tehdä. Eli oon alkanu taas bongaileen vauva / raskaus aiheisia blogeja, katteleen ihania äippävaatteita, laskeskeleen ovulaatio ajankohtaa yms. Tässä on kyllä pieni ongelma... mun menkat ei oo vieläkään alkanu! Tällä viikolla keskenmenosta on kulunut jo 4 viikkoa. Nyt siis vaan toivon, että ne menkat alkais ja saatais taas koko homma rullaamaan. Nyt on vähän tyhmä olo ku ei voi mitään tehdä.
Mutta siis tänään ja oikeastaan jo viikonloppuna olo alko tuntuun jo aika hyvälle. Tai siis eihän mulla missään vaiheessa oo ollu sellasta koko päivän kestävää surkeutta, vaan ne on ollu sellaisia hetkellisiä itkuja ja mökötyksiä. Huomasin, että autto ku luki netistä muiden kohtalotovereiden fiiliksiä ja tottahan se on että ei auta muu ku leuka pystyyn ja kohti uutta yritystä (kunhan ne pirun menkat nyt vaan tulis!!!!)
Aurinkoista ja lämmintä viikkoa kaikille!
:)

3 kommenttia:

  1. Ei huono ajatus ollenkaan tuo alusta aloittaminen =) Tsemppiä sille!

    VastaaPoista
  2. Vastavierailulla :) Mulla ekat menkat tuli neljän ja puolen viikon kohdalla, että eiköhän ne sieltä kohtapuoliin ala kuulua. Oli se kyllä helpottava tunne silloin kun ne tuli. Ihan tuli semmonen olo, että eiköhän tää tästä taas.. Tsemppiä ja stressittömiä tuulia :)

    VastaaPoista