perjantai 20. elokuuta 2010

Hämmentävää!

Nyt oon kyll niin pihalla. Mulla on ollu parin viikon ajan mahassa outoja tuntemuksia. Oletin niiden liittyvän kohta alkaviin menkkoihin...eilen kävin lekurilla ku oon ollu flunssanen koko viikon, pientä lämpöö ja kurkku kipee ja muita flunssan oireita. No samalla sanoin lääkärille mun vatsa tuntemuksista ja hän ehdotti, että teen raskaustestin ensi viikolla jos menkkoja ei ala kuulumaan.

No mähän toki tein sen jo eilen illalla ja positiivistahan se näytti!!!! Mitä ihmettä? Onko siitä keskenmenosta vieläkin raskaushormooneja mun elimistössä vai onnistuttiinko tuleen raskaaksi heti!!! Tänään sitte soitin neuvolaan ja pyysin sieltä apua. Neuvolantäti oli oikein mukava ja sovittiin, että meen maanantaina verikokeeseen ja katsotaan mitkä arvot sieltä tulee.

Mä oon nyt ihan sekasin. Jos oon raskaana niin hedelmöittyminen on tapahtunut joskus 23-26.7 eli noin 4 viikkoa sitten. Mullehan tehtiin se verikoe 4.8 jossa tarkistettiin raskaushormoonin määrä keskenmenon jälkeen ja sehän näytti melkein nollaa. Eli mitä tää nyt on!!!! Taas ei auta muu ku odotella maanantaita, jollon selviää toivottavasti jotain.

Neuvolantäti sanoi, että jos verikokeesta käy ilmi että oon raskaana, niin sitte meen lääkärille ultraan, jotta voidaan määrittää raskauden kesto tarkasti. Arvatkaa vaan miten rauhallinen olo mulla nyt on! Tästä tulee pisin viikonloppu ikinä!!!

2 kommenttia:

  1. Maanantaihin taitaa olla aika monta tuntia =)
    Olispa kyllä ihana jos oliskin tärpänny heti ja nyt menis kaikki hyvin.

    VastaaPoista
  2. oioi, onpas jännää! pidän peukkuja, että plussa olisi ihan tosi juttu! tsemppiä maanantain odotteluun :)

    VastaaPoista